مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان:
15هزار و 527 فرصت شغلی در سال جاری در خوزستان ایجاد می شود
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان بیان کرد: دستگاه های اجرایی استان امسال تعهد کرده اند 15 هزار و 527 شغل را ایجاد و در سامانه رصد ثبت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:هوشمند صفایی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان اظهار کرد: بستر فعال کردن سامانه رصد در خوزستان در حال انجام است و امسال هم با توجه به گزارشی که از دستگاه های اجرایی گرفته شده است پیش بینی می شود 15 هزار و 527 فرصت شغلی در سال 95 از طریق دستگاه های اجرایی که خودشان اعلام کرده اند، ایجاد شود و در سامانه رصد ثبت کنند.
صفایی افزود: در سه ماهه سال جاری یک هزار و 240 فرصت شغلی توسط دستگاه های اجرایی در استان معرفی شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان گفت: سال گذشته در واقع تعهدی که دستگاه های اجرایی در این خصوص داشته اند بشتر هم تحقق پیدا کرد و 126 درصد یعنی چیزی در حدود 26 هزار فرصت شغلی در سامانه رصد ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: معمولا دستگاه های اجرایی تا پایان سال می توانند تعهدی که خودشان در خصوص ایجاد اشتغال داشته اند را انجام دهند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه