بر اساس پیش بینی های هواشناسی استان؛
نزول رحمت الهی در ماه رحمت/ فردا؛ احتمال وزش بادهای شدید و مخرب
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان گفت: با توجه به شدت بارش رگباری و احتمال صاعقه های شدید و بارش تگرگ در نواحی مستعد استان در روز پنج شنبه، آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها پیش بینی می شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اشجعی در گفتگو با خبرنگار ائل با اشاره به بررسی نقشه های همدیدی، آینده نگری و تصاویر ماهواره ای، اظهار کرد: با بررسی این اطلاعات دریافتیم که از اواخر وقت دیروز به تدریج با نفوذ یک سامانه بارشی، شاهد افزایش ابر، وزش باد (گاهی تا نسبتاً شدید)، بارش باران (گاهی رگبار و رعد و برق) و در نواحی مستعد بارش تگرگ و کاهش نسبی دما خواهیم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,وی تاکید کرد: این شرایط به تناوب تا اوایل هفته آینده تداوم خواهد داشت.
همچنین در اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان آمده است: با توجه به شدت بارش رگباری و احتمال صاعقه های شدید و بارش تگرگ در نواحی مستعد استان در روز پنج شنبه، آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها پیش بینی می شود و برای روز جمعه، وزش باد شدید و مخرب دور از انتظار نخواهد بود، لذا توصیه می شود اقدامات لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.
انتهای پیام/م
وی تاکید کرد: این شرایط به تناوب تا اوایل هفته آینده تداوم خواهد داشت.
,همچنین در اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان آمده است: با توجه به شدت بارش رگباری و احتمال صاعقه های شدید و بارش تگرگ در نواحی مستعد استان در روز پنج شنبه، آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه ها پیش بینی می شود و برای روز جمعه، وزش باد شدید و مخرب دور از انتظار نخواهد بود، لذا توصیه می شود اقدامات لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.
,انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه