تغییرات در رامسر همچنان ادامه دارد

کلید دانشکده ملاصدرا در دستان عضو ستاد روحانی!

کلید دانشکده ملاصدرا در دستان عضو ستاد روحانی!
در روز های آینده یکی از اعضای ستاد روحانی به عنوان سرپرست جدید دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر معرفی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،شنیده ها حاکی از آن است که اسماعیل گوهر رستمی عضو شواری شهر رامسر در روز های آینده به عنوان سرپرست جدید دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر معرفی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,

در حال حاضر یزدان شکوهی کارشناس ارشد مدیریت آموزشی به عنوان سرپرست این دانشگاه مشغول به فعالیت است.

,

چندی پیش جلسه ستادهای روحانی از محمودآباد تا رامسر با حضور استاندار مازندران در یکی از رستوران های هچیرود برگزار شد که بی ربط با انتصابات آینده در پست های مدیریتی در غرب مازندران نیست.

,

, ,

لازم به ذکر است،اسماعیل گوهر رستمی کارشناس ارشد مدیریت دارای سوابقی چون مدیریت آموزش و پرورش شهرستان رامسر، عضو فعلی و گذشته شورای شهر رامسر، رییس اسبق شورای شهر رامسر است.

,

, ,

وی همچنین از فعالین ستاد دکتر روحانی بود و یکی از مدیران با اخلاق و چهره ای فرهنگی در شهرستان رامسر محسوب می شود.گفتنی است؛دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر با دارا بودن ۱۳۰۰  دانشجو و ۸ رشته کاردانی و یک رشته کارشناسی مهندسی ساختمان و همچنین ۱۰۰ استاد حق التدریس یکی از دانشگاه های دولتی و برتر شهرستان رامسر محسوب می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه