شریفات: برزیل در سرویس بسیار خوب بود

شریفات: برزیل در سرویس بسیار خوب بود
سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران گفت: بازیکنان برزیل در سرویس خوب کار کردند و در برتری آنان این موضوع نقش مهمی داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی شریفات بعد از شکست مقابل برزیل در اولین دیدار لیگ جهانی گفت: طی کردن مسافت طولانی و بازیکنان تیم ایران را از حالت طبیعی به دور کرد اما رفته رفته بهتر می شویم و اینطور نخواهد ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه برزیل امروز سرویس های بسیار خوبی زد، تصریح کرد: نتوانستیم در حمله خوب ظاهر شویم و از طرفی دیگر از توپ های برگشتی هم نتوانستیم استفاده های خوبی داشته باشیم. اصلا خوب نبودیم و در بازی های بعد بهتر خواهیم شد.

,

شریفات افزود: از زمانی که بازی های انتخابی المپیک به اتمام رسیده است و تمرینات را شروع کرده ایم شرایط تیم هر روز بهتر می شود و در بازی های بعدی ایران نمایش بهتری را از خود نشان خواهد داد. رقبای بسیار قدرتمندی پیش رو داریم و هر روز باید بهتر شویم.

,

انتهای پیام/ر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه