رئیس شبکه دامپزشکی جوین خبرداد:

معدوم سازی 46 کیلوگرم مرغ غیرقابل مصرف در جوین

معدوم سازی 46 کیلوگرم مرغ غیرقابل مصرف در جوین
رئیس شبکه دامپزشکی جوین از کشف ومعدوم سازی 46 کیلوگرم مرغ موعد مصرف گذشته در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی افتخارزاده با اعلام این خبر به آل نور، اظهار داشت: نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی از وظایف سازمان دامپزشکی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,

وی افزود: بازرسی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی، توسط واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان و به منظور تامین امنیت غذایی شهروندان به صورت مستمر صورت می پذیرد.

,

رئیس شبکه دامپزشکی جوین با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی درماه مبارک رمضان، تصریح کرد: و در بازید و بازرسی به عمل آمده از مراکز عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی شهرستان، مقدار 46 کیلوگرم مرغ موعد گذشته و غیرقابل مصرف، کشف و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.

,

 

,

افتخار زاده در پایان از عموم شهروندان درخواست نمود در هنگام خرید گوشت مرغ و آلایش حتماً به تاریخ تولید و انقضاء و دمای نگهداری فراورده توجه و در صورت مشاهده تخلف، آنرا سریعاً به شبکه دامپزشکی شهرستان به شماره تماس ۵۲۲۲۱۳۰ ۴ اطلاع دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه