امام جمعه مُهـر:
حجم پرونده ها در دادگاه های ما بالا و نگران کننده است
امام جمعه مُهـر گفت: حجم پرونده هایی که در دادگاه های کشور است برابر با کشورهایی با جمهیت بیش از 200 میلیون نفر است؛ حجم این پرونده ها یک آمار بالا و نگران کننده ای است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر مُهـر، نماز وحدتآفرین و دشمنشکن جمعه شهر مُهـر با حضور مردم ولایت مدار و به امامت حجت السلام اصغر شاکری امام جمعه شهر مُهـر در مصلای نماز جمعه اقامه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر مُهـر,حجت السلام اصغر شاکری امام جمعه شهر مُهـر در ابتدای صحبت های خود اشاره ای به صرف جویی در مصرف آب کرد و گفت: در سال های نه چندان دور با حفاری کمتر از ده متر به آب می رسیدیم اما در حال حاضر در بعضی از مکان ها باید بیش از 300 متر حفاری کرد تا به آب رسید و در بعضی از شهرستان های دیگر بیش از 700 متر باید حفاری کرد تا به آب برسیم.
,شاکری یادآور شد: در حال حاضر سفره های زیر زمینی بسیار محدود شده است که می بایست همه افراد در صرفه جویی مصرف آب را جدی بگیرند.
,وی در ادامه افزود: کشاورزان بیشترین مصرف کنندگان آب هستند که نزدیک به 70 درصد از آب را کشاورزان استفاده می کنند و متاسفانه در کشور کنترل نمی شود ، به همین خاطر کشاورزان می بایست از روش های نوین آبیاری استفاده کنند.
,امام جمعه شهر مهر در بخش دیگری از صحبت های خود به هفته قوه قضائیه اشاره کرد و اظهار داشت: حجم پرونده هایی که در دادگاه های کشور است برابر با کشورهایی با جمهیت بیش از 200 میلیون نفر است؛ حجم این پرونده ها یک آمار بالا و نگران کننده ای است.
,شاکری در ادامه به موضوع خانمانسوز مواد مخدر اشاره کرد و بیان داشت: مواد مخدر به شدت خانواده های مارا تحت هجمه قرار داده است؛ اگر مواد مخدر دامن جوانی را بگیرد دیگر پاک کردن آن جوان کار بسیار سختی خواهد بود.
,وی تصریح کرد: لحظه نوجوانی لحظه بسیار خطرناکی است و نباید در سن نوجوانی فرزندان را به حال خود رها کنیم بلکه می بایست بر رفتار و عملکرد آنها نظارت داشته باشیم.
,خطیب جمعه مهر در ادامه صحبت های خود به مسئولین پیشنهاد کرد در سطح شهرستان نمایشگاه مواد مخدر را برپا کنند تا والدین این مواد مخدر های سنتی و صنعتی را بشناسند.
,شاکری همچنین از روحانیونی که در سطح بخش و شهرستان مهر قرار دارند خواست که مسائل و مشکلات اجتماعی را بیان کنند.
,وی در ادامه اشاره ای به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع مسئولین کرد و گفت: نفت نباید در کشور ما خام بفروش برسد بلکه می بایست در صنایع تبدیلی به نفت ارزش افزوده اضافه شود و بعد از آن نفت به فروش برسد.
,حجت السلام اصغر شاکری اظهار داشت: برای کشورما زیبا نیست که مجموع نفت و گاز آن در جهان اول باشد اما بنزین را وارد کنیم، ما نفت و مواد خام را در اختیار داریم و نباید بنزین و گازوئیل از کشورهای دیگر وارد کنیم.
,این مقام مسئول در بخش دیگری از صحبت های خود بیان داشت: خواسته نمازگزاران از دولت این است که منافع ملی را تا انتها پی گیری کنند چرا که حقوق مردم و ملت قابل معامله نیست و مردم از حقوق خود نمی گذرند.
,وی در پایان گفت: امروز همه مسئولین باید پشت سر رهبر معظم انقلاب اسلامی باشند و فرمایشات رهبری را تقویت کنند؛ نباید بگذاریم دشمن این صنعت هسته ای را از دست ما خارج کنند چرا که دشمنان ما حیله گر هستند و می خواهند صنعت هسته ای را از دست ما خارج کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه