صیادی با طعم کسب روزی حلال
این روزها با مقدار آبی که وارد سدهای مختلف سیستان شده،بازار ماهیگیری در بین صیادان داغ است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق محمد حسین خمر 15 سال دارد و بعد از اتمام مدارس جهت کسب روزی حلال به سد زهک می رود،او توانسته علاوه بر ایجاد شغل برای خودش و خانواده،از اوقات فراغت خود هم نهایت استفاده را ببرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,وی درباره نحوه ی ساخت تور ماهیگیری خود می گوید:مردم محلی سیستان و صیادان بوسیله ی چوب،طناب و تور نوعی وسیله ماهیگیری به نام بوک می سازند تا در فصل ماهیگیری بتوان از آن به عنوان منبع درامدی استفاده کرد من و پدرم با تلاش چند روزه توانستیم این وسیله را بسازیم و کمترین هزینه ی ممکن شامل حال ما شد.
,از او درباره انتخاب شغل ماهیگیری می پرسم و او می گوید:پدرم از صیادی برای خانواده روزی حلال فراهم می کرد و من در ایام تعطیل با پدر همکاری می کردم و از او نحوه ی ماهیگیری صحیح را یاد گرفتم و کم کم به این شغل علا قه مند شدم.
,وی با اشاره به میزان صید روزانه خود می گوید:در این فصل از سال معمولا موفق به صید ده تا پانزده کیلو ماهی می شوم.
,محمد حسین به ساعت کاری صیادان اشاره کرد و گفت :معمولا صبح و بعد از ظهر قبل از تاریک شدن هوا بهترین زمان برای صیادی است.
,محمد حسین به همراه خانواده هر روز برای صید ماهی به سد زهک می آید تا بتواند امرار معاش کند و هدفشان هم به کوچه باغ روزی حلال می رسد.شاید ماهیگیری در سد زهک برای محمد حسین و امثال او به تنها منبع اقتصادی خانواده تبدیل شده؛اما همین همت و تلاش مضاعفشان آنها را به سر منزل اقتصاد مقاومتی می رساند.
]
ارسال دیدگاه