اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شکست سنگین ترکیه در مرز لاذقیه سوریه

شکست سنگین ترکیه در مرز لاذقیه سوریه
تحولات میدانی روزهای اخیر استان لاذقیه با غلبه نیروهای سوری و رزمندگان مقاومت بر عناصر تروریستی ادامه پیدا کرده و مناطقی مهمی در مرز با ترکیه باز پس گرفته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  پاکسازی مناطقی مهمی از جمله روستای الشحروه، برج الحیاه و ارتفاعات 502، 559 و469 بخشی از موفقیت‌های ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت بود و سرانجام عناصر تروریستی مجبور به عقب نشینی گسترده از منطقه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به گزارش فارس، با شکست سنگین تروریست‌های چچنی و قفقازی در جبهه شمال غرب استان لاذقیه این بار دولت ترکیه وارد میدان شد و برای جلوگیری از ادامه عقب نشینی‌ها برای نخستین بار تروریست‌های جیش الفتح را از مناطق مرزی به سوی جبهه‌های نبرد اعزام کرد.

اگر چه شکست تروریست‌های با تجربه و زبده تروریست‌های چچنی و قفقازی برای دولت ترکیه غیر قابل انتظار بود اما آنکارا برای کنترل اوضاع از شب گذشته صدها تروریست‌ را به منطقه انتقال داد.
به گزارش فارس، درگیری‌های سنگین میان نیروهای سوری و رزمندگان مقاومت با تروریست‌های جیش الفتح تا ساعاتی قبل ادامه یافت و خبرها حاکیست کنترل برخی مناطق همچنان میان دو طرف دست به دست می‌شود.

یک منبع میدانی در شمال غرب استان لاذقیه به فارس گفت: به دلیل شدت درگیری‌ها، کنترل برخی مناطق در بازه‌های زمانی مختلف میان نیروهای سوری و تروریست‌ها تغییر پیدا می‌کند.
وی افزود: درگیری‌های سنگین با عناصر تروریستی جیش الفتح در حومه روستای الشحروره و برج الحیاه ادامه دارد و نیروهای سوری در تلاش هستند این مناطق را به طور مجدد باز پس بگیرند.
به گزارش فارس، شکست عناصر تروریستی چچنی و قفقازی پیامی روشن برای حامیان تروریسم است و همین مسئله باعث شده دولت ترکیه در سراسیمگی آشکار از نیروهای ذخیره (تروریست های جیش الفتح) استفاده کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه