سخنران مراسم هفتم پانزدهمین شهید مدافع حرم گیلان:
شهید پور ابراهیمی با تمسک به قرآن و اهل بیت، به حقیقت هستی دست یافت
حجتالاسلام محمدرضا شکستهدل گفت: قرآن کریم، انبیا و امام معصوم سه حقیقت برتر در جهان هستی هستند که از این سه اصل حقیقت چهارمی منتج می شود که برخی از بندگان خاص به آن دست پیدا می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هشت هزار قهرمان، شهید حسینعلی پورابراهیمیدرگاه دومین شهید مدافع حرم آستانه اشرفیه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هشت هزار قهرمان،,جمال رضی، نخستین شهید این شهرستان در آغازین روزهای بهار ۹۵ در دفاع از حرم عقلیه بنی هاشم به شهادت رسید.
,عصر دیروز مراسم هفتم شهید بسیجی، حسینعلی پور ابراهیمی در مسجد صاحب الزمان (عج) روستای درگاه آستانه با حضور مردم ولایی گیلان و مسئولین استانی برگزار شد.
,امام جمعه سیاهکل طی سخنانی در این مراسم گفت: قرآن کریم، انبیا و امام معصوم سه حقیقت برتر در جهان هستی هستند که از این سه اصل حقیقت چهارمی منتج می شود که برخی از بندگان خاص به آن دست پیدا می کنند.
,حجتالاسلام محمدرضا شکستهدل افزود: کسی که در مسیر این سه حقیقت حرکت کند می توان از او به عنوان انسان کامل نام برد که مراتب رشد و کمال و تعالی را طی کرده است.
,ایشان تصریح کرد: قرآن حقیقتی برتر و بی دلیل است، کلام انبیا که در راس همه آن ها پیامبر اسلام قرار دارد همانند قرآن است و امام معصوم نیز حقیقتی ناطق است.
,سخنران مراسم هفتم پانزدهمین شهید مدافع حرم گیلانی اظهار داشت: انسانی که در مسیر درست حرکت کند همواره دست به دامن حدیث ثقلین است.
,امام جمعه سیاهکل گفت: شهید پور ابراهیمی از رهروان راستین امام حسین (ع) بود و در همین مسیر به شهادت رسید و این مفهوم چهارمین حقیقت جهان هستی است که از تمسک به قرآن و اهل و بیت منتج می شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه