گرانترین لاستیک خودرو جهان، ۲ میلیارد تومان!

گرانترین لاستیک خودرو جهان، ۲ میلیارد تومان!
شرکت تایرسازی Z که مقر آن در دوبی است یک جفت از لاستیک‌های تولیدی خود را برای خودروهای لوکس به قیمت گزاف 600 هزار دلار فروخته
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرکت تایرسازی Z که مقر آن در دوبی است یک جفت از لاستیک‌های تولیدی خود را برای خودروهای لوکس به قیمت گزاف 600 هزار دلار فروخته و در کتاب رکوردهای گینس لقب گران‌قیمت‌ترین تایر جهان را ثبت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

به گزارش ایسنا، گران‌قیمت بودن این لاستیک بیشتر به خاطر استفاده از طلا و الماس بر روی آن است. بر روی این لاستیک برای خودروهای بسیار لوکس از الماس‌های بسیار خاص و برگه‌های طلای 24 عیار استفاده شده است.
 

,
,
, ,


همچنین به گفته مقام‌های Z Tyres فناوری به کار رفته در این لاستیک هم پیشرفته است و در زیر شکل به ظاهر عادی آن از موادی که در مقابل حرارت و فشار مقاومت بسیار بالایی دارند استفاده شده است. مقام‌های این شرکت می‌گویند این لاستیک قابلیت استفاده در بدترین شرایط ممکن آب و هوایی را دارد.

,
,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه