یادداشت

کودکان باید از پایه، مهدوی شوند

کودکان باید از پایه، مهدوی شوند
سبک زندگی مهدوی دین اسلام در سه حوزه، ظهور و بروز دارد: حریم شخصی که آداب فردی را در بر می‌گیرد، دربعد مادی و معیشتی نیز دستوراتی دارد و حوزه روابط اجتماعی که انسان‌ها را گوشه‌گیر و منزوی نمی‌کند بلکه روابط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را تهذیب می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان،رضا سلطانی نژاد، فعال فرهنگی در یادداشتی نوشت: سبک زندگی مهدوی دین اسلام در سه حوزه، ظهور و بروز دارد: حریم شخصی که آداب فردی را در بر می‌گیرد،در بعد مادی و معیشتی نیز دستوراتی دارد و حوزه روابط اجتماعی که انسان‌ها را گوشه‌گیر و منزوی نمی‌کند بلکه روابط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را تهذیب می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان,

حوزة کمال‌شناسی و غایت‌شناسی به عنوان سومین بعد آن است، این حوزه رابطه شخص و اجتماع را با مبدأ هستی ترسیم می‌کند و نشان می‌دهد که سبک زندگی دینی به طور عام و زندگی مهدوی به طور خاص در زندگی به دنبال مطالبات شخصی نیست بلکه در جستجوی ورای آنها است.

,

در سبک زندگی مهدوی این سه حوزه برجسته است و مهدویت به این سه زاویه شکل می‌دهد، مهدویت زنجیرة حریم فردی، حوزه روابط اجتماعی و حوزه کمال‌شناسی را به یکدیگر مرتبط می‌کند و به سرانجام می‌رساند.

,

امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف اساسی‌ترین گزاره‌ای است که در سلوک دینی، نقش‌آفرینی می‌کند. متأسفانه قضیه مهدویت در کشور عملیاتی و راهبردی نبوده و این رویکرد باید تغییر کند.

,
https://www.rasekhoon.net/_files/userfiles//vizhe/92/Mahdavi1.jpg
, https://www.rasekhoon.net/_files/userfiles//vizhe/92/Mahdavi1.jpg,

یکی از کارهایی که باید منتظران در عصر غیبت انجام دهند، برنامه‌ریزی است به گونه‌ای که مهدویت را تبدیل به شیوه و سبک زندگی کنیم، یعنی شهر و زندگی خود را با استفاده از تکنولوژی روز، اسلام سازی کنیم البته در این جهت باید از نگاه عوامانه و عجولانه در حوزه مهدویت پرهیز کنیم.

,

تمام انسان‌ها در زندگی خود به دنبال الگوبرداری و داشتن سبک زندگی به طور آگاهانه و ناآگاهانه هستند، بنابراین در تربیت نسل مهدوی باید به این نکته توجه داشت که کودکان در گفتار و رفتار خود به سبک و روش پدر و مادر و دوستان خود عمل می‌کنند بنابراین باید در این مسیر عملکرد خود را بر مبنای رضایت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار دهیم که اگر در این راه موفق شدیم، کودکان نیز همگام با ما عمل خواهند کرد. اگر ما مفاهیم مهدوی را در رفتار و کردار خود وارد کنیم، کودکان را از پایه وارد زندگی مهدوی کرده‌ایم و می‌توانیم هم‌زمان با بزرگ شدن کودک یک دانش‌آموز مهدوی، یک دانشجوی مهدوی و یک متخصص مهدوی تربیت کنیم.

,

سبک زندگی مهدوی، همان سبک زندگی اسلامی و زندگی مهدوی همان انجام واجبات و ترک محرمات است. کشور در نهادینه کردن سبک زندگی مهدوی پیشرفت زیادی داشته اما تا رسیدن به زندگی مطلوب حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف باید تلاش کنیم و در این مسیر قطعاً با رعایت آداب اجتماعی، جامعه ما مهدوی می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه