معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان:

اجرای اولین دوره طرح "سواد رسانه ای" در همدان

اجرای اولین دوره طرح "سواد رسانه ای" در همدان
اجرای این طرح در راستای سیاستهای حوزه فضای مجازی وزارت ورزش و جوانان و تربیت 8 هزار مدرس سواد رسانه ای کشور در 10 استان کشور و از جمله استان همدان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان گفت : در راستای سیاستهای معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با همکاری موسسه جوانان پیشرو در علم از سمن های فعال حوزه جوانان اولین دوره طرح سواد رسانه ای در همدان با حضور جوانان و اساتید مجرب از دانشگاههای تهران و مشهد برگزار می شود .

اسد اله ربانی مهر گفت : هدف از اجرای این طرح تربیت و آگاهی بخشی نسل جوان فعال در عرصه فضای مجازی است و امروز عرصه فضای مجازی به یکی از مهمترین کانون های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تبدیل شده است که هم می تواند تهدید و حتی فرصت باشد و برای استفاده از آن باید برنامه ریزی کرد .

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: اجرای این طرح در راستای سیاستهای حوزه فضای مجازی وزارت ورزش و جوانان و تربیت 8 هزار مدرس سواد رسانه ای کشور در 10 استان کشور و از جمله استان همدان برگزار می شود و مدت زمان اجرای این طرح به مدت 8 ساعت و با حضور اساتید مجرب کشوری می باشد .

ربانی مهر گفت: 32 درصد جمعیت استان همدان را جوانان تشکیل می دهند و در حال حاضر بیش از 50 درصد کار برای فضای مجازی را جوانان تشکیل می دهند و باید توجه به فضای مجازی در دستور کار قرار گیرد .

وی در پایان گفت : این طرح آموزشی در تاریخ 26 تیرماه روز جمعه برگزار می شود و افـراد جهت ثبت نام می توانند نام و نام خانوادگی خود را به شماره تلفن 09383796841 پیامک کنند .

لازم به ذکر است برای افراد شرکت کننده گواهی صادر می شود و از طرح ها و ایده های برتر در این حوزه تقدیر به عمل می آید .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه