با احداث زیرگذر روستای بادخوره:
رئیس راه و شهرسازی: تاکنون در مسیر اسدآباد-جنتآباد تصادفی نداشتیم
رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآباد با اشاره به تردد وسایل نقلیه در زیرگذر روستای بادخوره، گفت: با احداث این زیرگذر تاکنون در مسیر اسدآباد-جنتآباد تصادفی نداشتیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای سیدجمال؛ یکی از راههای اصلی و مواصلاتی اسدآباد مسیری است که به سمت کرمانشاه میرود و البته روستاهای زیادی در این مسیر قرار گرفتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,این مسیر به دلیل مواصلاتی و همجواری بودن با چند روستای و شهرهای چون کنگاور و کرمانشاه تردد وسایل نقلیه در آن زیاد است و در ایام مختلفی حادثهساز بوده است.
,در این مسیر روستایی در حدود پنج کیلومتری اسدآباد، در همجواری ماهواره شهرستان قرار گرفته است و قدمت طولانی دارد.
,روستای بادخوره با یک پیچ تند و حادثهخیز به شهر اسدآباد متصل میشد که البته عملیات اجرایی زیرگذری در این مسیر آغاز شد.
,مسیر اسدآباد به سمت روستاهای جنتآباد و بادخوره با پیچ خطرناک که داشت، شاهد تصادفات و تلفات جانی زیادی بوده است.
,در پی این تصادفات و جان باختن بسیاری از شهروندان و هموطنان در چند سال گذشته نیوجرسی در این مسیر ایجاد شد و کمتر شاهد تصادفات شدیم و البته این تصادفات ادامه داشت چرا که با وجود پیچ خطرناکی در مسیر روستای بادخوره بازهم شاهد تصادفات میشدیم.
,

, بروز این حوادث دلخراش موجب شد تا زیرگذری برای روستای بادخوره ایجاد شود تا دیگر شاهد تصادفات و جان باختن هموطنان خود نباشیم.
,در این زمینه رئیس اداره راه و شهرسازی اسدآباد در گفتوگو با خبرنگار ؛ با بیان اینکه عملیات اجرایی زیرگذر روستای بادخوره در سال 91 اغاز شده است، اظهار کرد: این زیرگذر با اعتبار یک میلیارد و 400 میلیون تومان احداث شد.
,

, ساسان رستمی خاطرنشان کرد: این پروژه از محل اعتبارات ماده 180، استانی و ملی هزین دهش است که تملک بخشی از اراضی آن به مبلغ 140 میلیون تومان از اعتبارات استانی بوده است.
,وی با بیان اینکه این پروژه آماده بهرهبرداری و در حال استفاده است، گفت: تنها بخشی از دیوارچینیهای آن باقی مانده که از سوی پیمانکار در حال انجام است.
,یادآور شد: از زمان احداث این زیرگذر تاکنون شاهد تصادفی در این مسیر نبودهایم و شاید تنها در حد برخورد با نیوجرسی بوده باشد که این در حالی است که تردد وسایل در این مسیر بسیار زیاد است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه