جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه:
قاتل فراری پس از ۴ سال در شهرستان صحنه دستگیر شد
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری فردی که در سال ۱۳۹۱ اقدام به قتل مرد جوانی کرده بود در شهرستان صحنه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، سرهنگ علیرضا مرزبانی از دستگیری فردی که در سال ۱۳۹۱ اقدام به قتل مرد جوانی کرده بود در شهرستان صحنه خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,,
وی اظهار داشت : در پی اعلام خبری در تاریخ ۲ شهریور ۹۱ درخصوص کشف جسد مرد مجهول الهویه حدودا ۲۵ الی ۳۰ ساله که تمامی اعضای بدنش سوخته و قابل شناسایی نبوده لذا با گذشت ۴سال از وقوع حادثه و مختومه شدن پرونده موضوع کشف جسد در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان صحنه قرار گرفت.
,,
این مقام انتظامی بیان داشت: در بررسی میدانی و تحقیقات همه جانبه مشخص شد یک روز قبل از کشف جسد فرد متوفی را به همراه دو نفر با هویت معلوم مشاهده کرده اند و پس از کشف جسد، نامبردگان از روستای محل سکونتشان واقع در حوزه بخش دینور متواری و به یکی از شهرستان های مرکز کشور عزیمت و در این شهرستان ساکن شده اند، که با کسب اطلاعات موثق و مستدل مبنی بر دست داشتن نامبردگان در قتل فرد متوفی با هماهنگی مرجع قضایی و اخذ نیابت عوامل پلیس آگاهی به شهرستان محل اختفا نامبردگان اعزام شدند.
,,
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان گفت : ماموران انتظامی شهرستان با احصا آدرس محل اختفا یکی از متهمین با انجام عملیات تعقیب و مراقبت نهایتا موفق به دستگیری متهم شده که پس از دلالت وی به پلیس آگاهی شهرستان صحنه و انجام بازجویی فنی صورت گرفته، نهایتا نامبرده که با مستندات و شواهد غیر قابل انکار مواجه شده بود به قتل شخصی مذکور به همراه دو همدست دیگر اعتراف و انگیزه از جنایت را اختلافات خانوادگی عنوان کرد که تلاش در جهت دستگیری سایر مباشرین وقوع قتل ادامه دارد.
]
ارسال دیدگاه