دریغ از یک تبریک خشک و خالی؛

چرا قدر داشته‌هایمان را نمی‌دانیم؟

چرا قدر داشته‌هایمان را نمی‌دانیم؟
قهرمان و جانباز ارزنده دوران دفاع مقدس در حالی با دروی مدال‌های مسابقات شنای قهرمانی معلولان جهان در کشور آلمان به آستانه‌اشرفیه بازگشت که خبری از مراسم استقبال، تجلیل یا حتی یکی بنر خوش‌آمد گویی در این شهر از طرف مسئولان نبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان‌خبر، قهرمان ارزنده شنای معلولان جهان و جانباز دوران دفاع مقدس در حالی مسابقات برلین آلمان را با درخشش خیره‌کننده و کسب به پایان رساند که متأسفانه خبری از استقبال یا تقدیر از طرف مسئولان آستانه‌اشرفیه حتی در حد یک بنر تبریک یا خوش‌آمد گویی نبوده و نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر, آستان‌خبر, آستان‌خبر,

مهدی اکبرنژاد در حالی در مسابقات برلین و با هزینه‌ای 9 میلیون تومانی شخصی و با کمک دوستان خود حضور پیدا کرد که قول برخی از مسئولان برای مساعدت مالی پیش از سفر به آلمان، هنوز محقق نشده است.

,

شاید اگر مهدی اکبرنژاد پرسنل یکی از سازمان‌ها یا نهادهای این شهرستان بود یا با پرچم یکی از ادارات یا سازمان‌های این شهر به مسابقات اعزام می‌شد، چنین برخوردی با وی صورت نمی‌گرفت هرچند شخصیت والای این قهرمان ارزنده کشورمان به‌گونه‌ای نیست که کم‌کاری مسئولان را به رخ آنان بکشد.

,

این نخستین بار نیست که با قهرمانان و افتخارآفرین آستانه‌اشرفیه چنین برخورد سردی می‌شود.

,

مهدی اکبر نژاد در مسابقات شنای معلولان جهان در رده‌های سنی در شهر برلین آلمان موفق به کسب طلا در ماده ۱۰۰ متر پروانه، در دو گروه موفق به کسب دو مدال برنز در ماده ۲۰۰ متر آزاد و موفق به کسب مدال برنز در ماده ۱۰۰ متر قورباغه و همچنین در آخرین روز این مسابقات موفق به کسب مدال طلا در ماده ۲۰۰ متر مختلط انفرادی‌ و مدال نقره در ماده ۵۰ متر پروانه شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه