بیانیه آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت به مناسبت روز بسیج اساتید؛
بسیج اساتید چمران وار در طلب آرمان های امام راحل (ره) است
امروز نقش اساتید بسیجی و حضور فعال آنان همواره در صحنهی گوناگون انقلاب اسلامی تعیین کننده بوده به گونه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند: اساتید فرماندهان جنگ نرم هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روشن خبر، به مناسبت سالگرد شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت بیانیه ای را صادر نموده ایت که در ذیل می خوانید؛
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر,تأسیس بسیج اساتید، این تشکل مقدس و ارزشی، در سالروز شهادت چمران، بزرگ مرد اخلاق و عرفان و اسوه جهاد و شهادت بیانگررسالت دانشگاه در تربیت انسان عالم، متخصص، متعهد و متخلق به اخلاق الهی و فضایل انسانی است . چنان که مقام معظم رهبری در تأیید تشکل بسیج اساتید و فعالیت های آن فرمودند: وجود این مجموعه برای نظام اسلامی یک نعمت است، یک نعمت بزرگ. این همه استاد مؤمن، در هیچ کشوری از کشورهای اسلامی – به طریق اولی غیر اسلامی- وجود ندارد که در کشور ما هست.
,استاد دانشگاه، دانشمند، متخصص، حرفه ای در رشته خود و مؤمن به خدا و مؤمن به جهاد و مؤمن به راه خدا و اهداف الهی، آن هم با این تعداد کثیر و این کمیت. این دیگر در دنیا بی نظیر است… این هم از برکات امام بزرگوار است. این را قدر بدانید، این را دو دستی نگه دارید. این را سامان بدهید، اهدافش را مشخص کنید، دقیق کنید، فعالیت هایی را که استاد بسیجی باید انجام بدهد را شفاف کنید و روشن کنید، به معنای واقعی کلمه، فرماندهان این عرصه عظیم جهاد فی سبیل ا… باشید.
,امروز نقش اساتید بسیجی و حضور فعال آنان همواره در صحنهی گوناگون انقلاب اسلامی تعیین کننده بوده به گونه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند: اساتید فرماندهان جنگ نرم هستند.
,بسیج اساتید، این تشکل دانشگاهی و ارزشی با عزمی جزم تر از گذشته، تلاش دارد تا چمران وار در طلب آرمان های امام راحل (ره) و مفسرِ به حق خط ایشان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) باشد. دستیابی به اهداف کلان اراده و ایمان بسیجی و تلاش و کوشش بسیجیوار میطلبد و اقدام و عمل در ارکان مختلف دانش و پژوهش و فرهنگ رمز موفقیت این مهم است.
,ضمن گرامیداشت ۳۱ خرداد سالروز شهادت استاد شهید دکتر مصطفی چمران روز بسیج اساتید را به محضر دانشجویان، کارکنان و بخصوص استادان بسیجی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت تبریک و تهنیت عرض نموده امیدواریم با بصیرت و وحدت شاهد تعالی هر چه بیشتر دانشگاه و پیشرفت های علمی بزرگ در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل باشیم.
,]
ارسال دیدگاه