عکس نوشته:

ترسیم اهداف بیست ساله نظام اسلامی برای دستیابی به جایگاه ایرانی+ پوستر

ترسیم اهداف بیست ساله نظام اسلامی برای دستیابی به جایگاه ایرانی+ پوستر
امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از اساتید، نخبگان علمی و پژوهشگران دانشگاهها، اهداف بیست ساله نظام اسلامی برای دستیابی به جایگاه ایرانی را ترسیم نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  رفتارنیوز، امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از اساتید، نخبگان علمی و پژوهشگران دانشگاهها، پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و تحقیقاتی در 95/03/29، با ترسیم اهداف بیست ساله نظام اسلامی برای دستیابی به جایگاه ایرانی «مقتدر، عزتمند، مستقل، متدین، ثروتمند، برخوردار از عدالت و دارای حکومتی مردمی، پاک، جهادگر، دلسوز و پرهیزگار» دانشگاهها را پایه و اساس این اهداف والا برشمردن.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رفتارنیوز,

ایشان  تأکید کردند: «افزایش سرعت رشد علمی در دانشگاهها و مراکز علمی»، «ایجاد و تقویت احساس هویت افتخارآمیز ایرانی- اسلامی در جوانان»، «انقلابی بودن دانشگاهها و دانشجویان»، و «نقش آفرینی واقعی فرماندهان و افسران جنگ نرم»، از جمله الزامات تبدیل شدنِ نظام اسلامی به یک قدرت علمی مطرح، و الگوی مردم سالاری همراه با اسلام و معنویت، در دنیا است.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه