در اراک
دو محموله لباس و پارچه قاچاق به ارزش بیش از 4 میلیارد ریال کشف شد
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از توقیف دو محموله حامل لباس و پارچه قاچاق به ارزش چهار میلیارد و 200 میلیون ریال در "اراک" خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "یوسف سپهوند" جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اراک امروز؛ گفت: در راستای مبارزه جدی و همه جانبه با معضل قاچاق کالا و در پی تحقیقات گسترده، ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان، دو محموله حامل کالای قاچاق را در یکی از محورهای اصلی این شهرستان شناسایی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛, ,
,
, سپهوند اظهار کرد: با تمهیدات اجرایی انجام شده در دو عملیات جداگانه یک دستگاه کامیون و یک دستگاه سواری متوقف و به یگان انتظامی انتقال داده شد.
,وی ادامه داد: در بازرسی از خودروهای توقیفی، 12تن و 270 کیلو گرم پارچه و 224 ثوب کاپشن قاچاق به ارزش چهار میلیارد و 200 میلیون ریال کشف شد.
,جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: دو محموله توقیف شده از بنادر جنوبی کشور بارگیری شده و به مقصد تهران در حال انتقال بود.
,سپهوند، اضافه کرد: در این عملیات ها، دو نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه