کارگاه اقتصاد مقاومتی در شهرستان اردل
جوان اردلی که برای تحقق شعار رهبری از هیچ تلاشی دریغ نمی کند
همانطور که مقام معظم رهبری در سال 95 اقتصاد مقاومتی را از اولیت کاری مسئولین و مردم دانست محسن صالحی یکی از جوانان شهرستان اردل فرامین رهبری را در دستور کار خود قرار داد و با راه اندازی کارگاه اقتصادی خود برای تحقق شعار رهبری از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، اقتصاد مقاومتی به عنوان اقتصادی درون زا و متکی بر منابع داخلی می تواند توسعه پایدار و همه جانبه ای را به دنبال داشته باشد. کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند تمام کشورها نیاز دارند تا به منابع داخلی خود متکی باشند و به ویژه در ایران، تکیه بر منابع داخلی می تواند گامی برای رهایی از مشکلات عدیده اقتصادی باشد.
با توجه به اینکه جوانان شهرستان اردل برا تحقق شعار رهبری کارگاه های تولیدی خانگی زیادی راه اندازی کردند صبح امروز به بهانه بازدید از یکی از این کارگاه ها تولیدی که پرورش بلدرچین بود با یکی از فعالین عرصه اقتصاد مقاومتی گفت و گویی داشتیم.
,
,

, پای صحبت های محسن صالحی اردلی دانش آموخته مقطع کارشناسی کشاورزی_مهندسی صنایع غذای یکی از جوانان موفق شهرستان اردل در زمینه اقتصاد مقاومتی که نشستیم درد و دل های زیادی شنیدیم و اولین نکته ای که بر زبان او جاری شد این بود که مسئولین جوانان را با وعده هایشان سردرگم نکنند و سعی کنند برای تحقق شعار امسال رهبری به جوانان میدان دهند.
,

,
, 
, این فعال اقتصاد مقاومتی در خصوص راه اندازی کارگاه اقتصاد مقاومتی خود گفت: کارگاه پرورش بلدرچین در تاریخ یازدهم بهمن 1393 در شهرستان اردل با ظرفیت 500 قطعه راه اندازی کردم و در پایان سال 94با پشتکار و علاقه اینجانب تولید کارگاه به سقف 5500 افزایش یافت ولی متاسفانه بدلیل مشکلات بهداشتی و زیست محیطی مجبور به تعطیل کردن کارگاه مذکور شدم ولی با توجه به تجربه و علاقه ای که به این کار دارم در تلاش جهت تجهیز کارگاهی با ظرفیت 35000قطعه در خارج از محدوده شهری هستم در این راستا اقداماتی صورت گرفته ولی کافی نیست چرا که با دست خالی هیچکاری صورت نمی پذیرد .
,

,
صالحی بیان کرد:با توجه به نامگذاری امسال با عنوان اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل از مسئولین ذیربط عاجزانه خواهش دارم در راستای اقتصاد مقاومتی جهت تسریع در انجام وآغاز به کار این کارگاه و کارگاه های نیمه کاره دیگر در اولین فرصت اقدام کنند و دیگر نظاره گر نباشند و مشکلات جوانان را برطرف کنند.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه