100 قلیان در بروجرد امحا شد
100 قلیان جمع آوری شده از سطح سفره ها و اماکن عمومی صبح امروز در محل نیروی انتظامی بروجرد امحا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "علیرضا دلیری" فرمانده نیروی انتظامی بروجرد با اعلام این خبر گفت: این تعداد قلیان از سطح سفره های بروجرد و اماکن دیگر که اقدام به عرضه قلیان داشتند جمع آوری شده که امروز همه قلیانها امحا شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,وی اضافه کرد: با توجه به این که مضرات قلیانها و انواع تنباکوهای میوه ای بیشتر از سیگار است لذا از عرضه قلیانها با طعم های مختلف تنباکو در مکان های مختلف جلوگیری می شود و با این امر به شدت برخورد می شود.
,به گفته وی استفاده از قلیانها در سنین پایین بیشتر دیده می شود و می تواند جوانان را با مشکلات زیادی همراه کند که در برخی از موارد بعد از استفاده از قلیان، افراد به سمت سیگار و سپس مواد مخدر کشیده می شوند.
,فرمانده انتظامی بروجرد تصریح کرد: نیاز است که پیشگیری از استفاده قلیان صورت گیرد و قبل از اینکه قلیانها در دست افراد قرار بگیرد از خطرات آن آگاه باشند.
,سرهنگ دلیری اضافه کرد: برخی بر این تصور هستند که استفاده از قلیان به اندازه سیگار ضرر ندارد و به صورت تفریحی سلامتی آنها را تهدید نمی کند اما دودهای قلیان به شدت مضر بوده چه بسا اینکه دود قلیان اطرافیان هم در معرض خطر قرار می دهد.
,وی بیان کرد: هدف از اجرای امحای قلیانها در بروجرد این است که آنچه که برای سلامتی مضر است را از بین ببریم و با سلامتی برای زندگی بهتر تلاش کنیم.
,فرمانده انتظامی بروجرد از پلمپ 12 سفره خانه در بروجرد خبر داد و گفت: این سفره خانه ها فاقد مجوز بهداشتی بوده و علاوه بر همه هشدارها اقدام به عرضه قلیان داشتند که پلمپ شده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه