logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پاداش به خاطر تحقق زیان برای سهامداران

پاداش به خاطر تحقق زیان برای سهامداران
مجمع عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبا نور در 30 خرداد ماه 95 برگزار و تقسیم سود نقدی 70 ریالی به ازای هر سهم میان سهامداران را تصویب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، مجمع عادی سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبا نور در ساعت 10 روز یکشنبه 30 خرداد ماه امسال در سالن تلاش مجموعه فرهنگی ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی برگزار و صورت‌های مالی سال 94 آن به تصویب سهامداران رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


همچنین تقسیم سود نقدی 70 ریالی به ازای هر سهم میان سهامداران نیز از دیگر مصوبات مجمع "کنور" بوده است.

هیات مدیره "کنور" که در سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 94 خود با زیان عملیاتی 7 میلیارد و 733 میلیون و 800 هزار تومانی در صورت های مالی اصلی خود مواجه بوده در مجمع امسال پاداش 120 میلیون تومانی را به تصویب سهامداران رسانده است.

هیات مدیره این شرکت در سال مالی قبل تنها از محل درامد های غیر عملیاتی توانسته 691 میلیون و 500 هزار تومان سود خالص محقق کند.

این شرکت در مجموع سال گذشته 89 میلیارد و 905 میلیون و 600 هزار تومان درآمد از محل فعالیت‌های عملیاتی خود به دست آورده که بهای تمام شده 94 میلیارد و 564 میلیون تومانی را برای آن در بر داشته است.

به این ترتیب به دلیل افزایش بهای تمام شده "کنور"، هیات مدیره آن نتوانسته سود عملیاتی را برای صاحبان سهام خود از این محل محقق کند.

هیات مدیره "کنور" شامل 5 کرسی مدیریتی است که نمایندگانی از شرکت‌های شرکت کارخانجات تولیدی شهیدی قندی ، تولید مواد آهن کردستان، ذوب اهن غرب کشور و بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران را در خود جای داده است.

سهامداران عمده "کنور" شامل شرکت های سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با 89.1 درصد ،سرمایه گذاری توسعه ملی 3.3 درصد و سرمایه گذاری توسعه گل گهر 2.1 درصد هستند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره "کنور" در سال مالی 95 به ازای برگزاری حداقل یک جلسه در ماه مبلغ 900 هزار تومان تعیین شده است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه