در غیبت جمعی از مسوولان انزلی:
مراسم تودیع و معارفه دادستان بندرانزلی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه دادستان جدید بندرانزلی با غیبت جمعی از مسوولان این شهرستان برگزار شد و طی این مراسم ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین صادق ایران عقیده ، حسن آهنگری به جای وی منصوب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی مراسم تودیع و معارفه دادستان انزلی امروز در سالن اداره ارشاد انزلی برگزار شد و طی این مراسم از زحمات حجت الاسلام والمسلمین صادق ایران عقیده تقدیر و حسن آهنگری به جای وی منصوب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی, پایگاه خبری افق انزلی,حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین امام جمعه بندرانزلی از غایبان ویژه این مراسم بود ، همچنین نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار بندرانزلی در این مراسم حضور نداشتند.
,رئیس دادگستری انزلی در ابتدای این مراسم با اشاره به اهمیت کار در دستگاه قضا اظهار داشت: در نظر امیر المومنین مسوولیت امانت است و شرکت در قدرت نیست ، بلکه شرکت در امانتداری است.
,سید ابراهیم سیدی در ادامه افزود: آقای ایران عقیده همواره پای کار بودند و در مدت سه سال مسوولیت ایشان شاهد خدمتی متعهدانه و دلسوزانه بودیم.
,وی با تشکر از قدردانی و حجت الاسلام والمسلمین محدصادق ایران عقیده گفت: ایشان خدمات ماندگاری از به یادگار گذاشتند و امیدواریم در سمت جدید خود به عنوان دادستان عمومی و انقلاب فومن موفق باشند.
,دادستان سابق انزلی در ادامه مراسم با اشاره به اهمیت مسوولیت در جامعه اسلامی اظهار داشت: جایگاه خدمت در نظام اسلامی به قدری بالاست که ما از شمردن آن عاجزیم و بیانش از حوصله این جلسه خارج است.
,حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق ایران عقیده افزود: مایی که در نظام اسلامی مسوولیت داریم باید هر روز بعد از نماز تسبیح دست بگیریم و با خود بگوییم که در جای مهمی مسوول هستیم و باید امانتدار خوبی برای مردم باشیم..
,وی در ادامه تصریح کرد: اگر مسوولیت را امانت بدانیم ناهنجاری های اجتماعی به وجود نمی آید اما اگر طعمه قدرت شدیم به فسخ و فجور کشیده می شویم.
,ایران عقیده با تاکید بر سختی کار در دستگاه قضا گفت: بنده سعی کردم همواره در این راه تمام توانم را بگذارم تا هرگز شاعبه تبانی به وجود نیاید و ارزش این جایگاه از بین نرود.
,و ی افزود: اگر در دستگاه قضا خوب کار کنیم ، هجمه های بسیاری علیه ما به وجود می آید ، در همین شهر بندرانزلی هم این هجمه ها بود ، خیلی ها می خواستند در مقابل کارهای ما فضا را نا امن جلوه دهند.
,وی خاطرنشان کرد: اهمیت امنیت روانی بیش از اهمیت امنیت قضایی است و باید این شرایط به وجود بیاید مردم برای گرفتن حق خود به دستگاه قضایی مراجعه کنند.
,صادق ایران عقیده گفت: دستگاه قضایی باید بدون ملاحظه و بدون اینکه ببیند چه کسی به او مراجعه نموده در مقابل متخلفان بایستد.
,وی تصریح کرد: دستگاه قضایی در زمان مدیریت بنده مقابل هجمه ها ایستاد و بسیاری از گره ها به علت تعامل بالا باز شد و در کنار این تعامل تبانی و معامله نکردیم تا شهرستان آسیبی نبیند.
,دادستان سابق انزلی در بخش پایانی سخنان خود افزود: من خودم را سرباز میدانم و هرجایی که باشم تمام تلاشم را می کنم ، فرقی نمیکند در کجا باشم هرکجا باشیم باید گوش به فرمان مافوق خود سرباز وار خدمت کنیم.
,قائم مقام مدیرکل دادگستری استان گیلان نیز با اشاره به شهادت حضرت آیت الله شهید بهشتی اظهار داشت: معمار نوین قضایی اسلام شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی بودند و ما بسیاری از زیر ساختهای امروز قضایی کشور را مدیون این شهید بزرگوار هستیم.
,مجید الهیان ضمن گرامی داشت یاد و خاطر شید دکتر بهشتی افزود: بر اساس تدابیر شهید بهشتی در اصل ۵۷ قانون اساسی تفکیک قوا را داریم که رهبری در راس آن قرار دارد و بر این اساس دستگاه قضا علاوه بر حفظ استقلال و در این راستا حرکت می کند.
,وی با اشاره به اهمیت و ارزش والای دستگاه قضا تاکید کرد: این نهاد در ارتباط مستقیم با رهبر معظم انقلاب است و ما باید اینجیگاه را ارج بنهیم
,نیز قائم مقام مدیرکل دادگستری استان گیلان تصریح کرد: دادستانی انزلی هم بخشی از حاکمیت در وسعت یک شهرستان است و وظیفه حاکمیت ایجاد امنیت است و شهرستان بندرانزلی هم افتخار دارد که دو شهید مدافع حرم را تقدیم حرم آل الله نموده است تا در اینجا امنیت داشته باشیم.
,وی در ادامه خاطرنشان کرد: آن بخشی از امنیت که در داخل مرزها برعهده ماست مردم به خوبی قضاوت می کنند و عملکرد ما را تشخیص می دهند ، الحمدالله استان امنی داریم و کمتر شاهد جرائم خشن هستیم.
,الهیان با تشکر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق ایران عقیده گفت: ایشان به خوبی بر اوضاع مسلط بودند و از مسایل شهرستان آگاهی کاملی داشتند.
,این مقام مسوول تاکید کرد: هیچ سفارش و رابطه سیاسی در این تغییر تاثیری نداشت و اصولا در دستگاه قضا سیستم به گونه ای است که تا شخص راضی نباشد و در خواست ندهد نمی توانیم جایگاه او را تغییر دهیم ، ای تغییر صرفا از طریق مشورت با اعضای مجموعه خودمان صورت گرفته است.
,وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: دادگستری با حفظ استقلال در کنار مردم و مسوولین بوده و خط قرمز آن نیز قانون است و تا جایی که قانون اجازه دهد همراهی می کنیم و آماده هرگونه مشاوره هستیم و آمادگی لازم را برای ایجاد امنیت روانی و قضایی برای مردم انزلی داریم.
,در پایان مراسم تودیع و معارفه ، دادستان جدید انزلی اظهار داشت:افتخار دارم در شهری خدمت کنم که بعد از رشت بزرگترین منطقه شهری استان را دارد و چندین اداره کل در آن قرار دارد و در طول سال میزبان مهمانان کشوری است.
,حسن آهنگری با بیان اینکه شهرستان بندرانزلی یکی از شهرهای مهم استان گیلان است ، عنوان کرد: به جهت اهمیت این شهر باید به جدیت بیشتری و انگیزه ای بالاتر در بندرانزلی خدمت نمود.
,وی با تاکید برای ایجاد امنیت روانی در جامعه با کمک تعامل بیشتر در نهادهای ذی ربط افزود: برای اینکه بتوانیم به یک جامعه با امنیت روانی بالا برسیم لازم است که همه ادارات شهر با ما همکاری داشته باشند.
,,
وی در بخش پایانی سخنان خود ، تصریح کرد: تمرکز بنده به صورت ویژه بیشتر بر روی برخورد با تخلفات با ادارات است ، البته به این معنا نیست که شمشیر از رو بسته ایم نه این یکی از وظایف اصلی دادستان شهرستان است.
]
ارسال دیدگاه