دهیار روستای وی بشاگرد:
آب آشامیدنی روستاهای بشاگرد غیر بهداشتی است +تصویر نوشته
دهیار روستای وی بشاگرد با بیان اینکه آبی که با تانکر آبرسانی می شود چندان بهداشتی نیست؛ تصریح کرد: این آب غیر بهداشتی زمینه بیماری ها را گسترش می دهد و بسیار خطرناک خواهد بود و لذا باید مسئولان تدبیری بیاندیشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بشاگرد نیوز ؛ عباس امینی دهیار روستای ملکن شهرستان بشاگرد اظهار کرد: سقط جنین مادران باردار که طی ۱۰ سال ممکن بود ۶ مورد در روستا داشته باشیم اکنون در عرض ۱۰ روز این اتفاق اقتاده است و این یک مورد غیر عادی است. البته شبکه بهداشت و درمان این موارد را عادی می داند و هیچ اقدامی در جهت کنترل این بیماری انجام نداده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بشاگرد نیوز , عباس امینی دهیار روستای ملکن شهرستان بشاگرد اظهار کرد: سقط جنین مادران باردار که طی ۱۰ سال ممکن بود ۶ مورد در روستا داشته باشیم اکنون در عرض ۱۰ روز این اتفاق اقتاده است و این یک مورد غیر عادی است. البته شبکه بهداشت و درمان این موارد را عادی می داند و هیچ اقدامی در جهت کنترل این بیماری انجام نداده است.,,
علت طغیان بیماری مصرف آبهای سطحی بوده است
, علت طغیان بیماری مصرف آبهای سطحی بوده است,معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تاکید بر این نکته که سه مورد سقط و یک مورد زایمان زود رس در این منطقه در طی روزهای اخیر ، ارتباطی به طغیان بیماری هپاتیت A نداشته افزود : جهت بررسی علل دیگر ، از این بیماران نمونه گیری انجام شده است ؛ که نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد .
,,
آب آشامیدنی روستاهای بشاگرد غیر بهداشتی است
, آب آشامیدنی روستاهای بشاگرد غیر بهداشتی است , آب آشامیدنی روستاهای بشاگرد غیر بهداشتی است ,شهدادی دهیار روستای وی بشاگرد با بیان اینکه آبی که با تانکر آبرسانی می شود چندان بهداشتی نیست؛ تصریح کرد: این آب غیر بهداشتی زمینه بیماری ها را گسترش می دهد و بسیار خطرناک خواهد بود و لذا باید مسئولان تدبیری بیاندیشند.
, ,
,
, ,
انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه