logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  2. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  3. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  4. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  5. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  6. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  7. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  8. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  9. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  10. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  11. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  12. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  13. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  14. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  15. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  16. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  17. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  18. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  19. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  20. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد

مدیر حوزه علمیه رستم‌کلا عنوان کرد:

چکه حسادت مسئولان استانی روی گردن همدیگر/ توجه بیش از اندازه به حزب و جناح علت عقب‌ماندگی مازندران است

چکه حسادت مسئولان استانی روی گردن همدیگر/ توجه بیش از اندازه به حزب و جناح علت عقب‌ماندگی مازندران است
مدیر حوزه علمیه رستم‌کلا گفت: در حالی‌ که برخی شرکت‌ها و کارخانه‌ها از مازندران به استان دیگر رفته است، اما شاهد هستیم که هنوز مسئولان به سر‌وکله هم می‌زنند و چکمه حسادت روی گردن مسئولان این استان سنگینی می‎کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام شیخ مرتضی ایازی در جمع اعضای بسیج رسانه مازندران با اشاره به اینکه مسئولان گاهی اوقات از روی اخبار رسانه‌ها تصمیم به انجام کاری می‌گیرند، اظهار کرد: هر چند معتقدم که باید استقلال خبرنگاران مانند جامعه روحانیت حفظ شود، اما سیستمی نیز باید طراحی شود تا هم معیشت آنها تأمین شده و هم بتوانند اخبار دقیقی مخابره کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
 
یادگار علامه ایازی افزود: گرفتاری مازندران این است که دنبال اصولگرا و اصلاح‌طلب می‌رویم، اما سودها و منافع برای دیگران است و همیشه در حاشیه هستیم.
 
وی با انتقاد از وضعیت اشتغال در مازندران گفت: در حالی‌ که برخی شرکت‌ها و کارخانه‌ها از مازندران به استان دیگر رفته است، اما شاهد هستیم که هنوز مسئولان به سر‌وکله هم می‌زنند و چکمه حسادت روی گردن مسئولان این استان سنگینی می‎کند.
 
* غرب مازندران محل تفریح پایتخت‌نشینان

این استاد حوزه علمیه کوته‌فکری‌ها را از دیگر عوامل عقب‌ماندگی استان نام برد و افزود: به‌نظر می‎رسد برخی‌ها شلاق رضاخانی را بیشتر از دموکراسی جمهوری اسلامی دوست دارند و نمی‌بینند که غرب مازندران محل تفرج پایتخت‎نشینان شده و منفعتی برای مردم مازندران ندارد.
 
* مازندران فقیر است

ایازی با تاکید بر اینکه مازندران با وجود همه سرمایه‌های مادی و معنوی از فقیرترین مناطق کشور است، گفت: مهم‌ترین علت رکود استان، به‌ویژه در منطقه شرق مازندران، تنگ‌نظری و حسادت است، ضرورت دارد که با استفاده از فضای رسانه رویکردها را تغییر دهیم و این وظیفه مهم با اتحاد مسئولان، حوزه و اهالی رسانه ممکن می‎شود.

مدیر حوزه علمیه رستم‌کلا با بیان اینکه توجه رهبر معظم انقلاب به مناطق محروم مازندران برای مسئولان بسیار حیاتی است، خاطرنشان کرد: اگر رهبری عظیم‌الشان انقلاب نبودند، روستاهای مازندران هرگز نعمت داشتن برق را احساس نمی‌کردند و جاده سراسری فعلی همان جاده قدیمی بود، اما با عنایات رهبری تبدیل به اتوبان شده است.
 
 * توجه بیش از اندازه به حزب و گروه در مازندران

وی توجه بیش از اندازه به حزب و جناح را از دیگر عوامل رکود در مازندران توصیف کرد و گفت: طبیعی است که جناح‌ها به‌دنبال منافع خود هستند، اما مازندران که یکی از سیاسی‌ترین استان‌های کشور است، هیج منفعتی نصیب او نشده و تنها سر و صداها و هیاهوها برای این استان بوده است.

ایاذی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وضعیت کریدور شمال جنوب اظهار کرد: این پروژه عظیم ملی هنوز از بندر امیرآباد به جاده اصلی بهشهر نرسیده و 11 سال معطل مانده، تبعیض‌ها آن‌قدر زیاد است که رشته‌کوه البرز نه‌تنها نمی‌گذارد هوای آلوده به مازندران بیاید، بلکه از ورود کارخانه‌ها و صنعت به این استان نیز جلوگیری می‌کند.
 
*رویایی به‌نام سدگلورد

مدیر حوزه علمیه رستم‌کلا، سد گلورد را رویای مردم منطقه شرق مازندران دانست و گفت: این سد به افسانه تبدیل شد و خودمان نیز باور نداریم که زمانی در آن منطقه سدی وجود داشته است.
 
وی علمای مازندران را از سرمایه‌های اسلام و منطقه نام برد و گفت: شخصیت‌هایی همچون علامه حسن‌زاده آملی و آیت‌الله جوادی آملی سرمایه‌های اسلام و مازندران هستند و در معرفی دیار علویان و منطقه شرق مازندران همت کرده و از نگاه جناحی و قوم‌گرایی بپرهیزیم.
 
ایازی با بیان اینکه بسیج روحیه و عشق جهادی می‌خواهد، اظهار کرد: بسیج تنها ارگان مردمی دنیا است که فقط برای رضای خدا کار می‌کند و در دنیا نظیر آن وجود ندارد.
,
,
,
,
,
, * غرب مازندران محل تفریح پایتخت‌نشینان , * غرب مازندران محل تفریح پایتخت‌نشینان ,
,
,
,
, * مازندران فقیر است , * مازندران فقیر است ,
,
,
,
,
,
,  * توجه بیش از اندازه به حزب و گروه در مازندران ,  * توجه بیش از اندازه به حزب و گروه در مازندران ,
,
,
,
,
,
, *رویایی به‌نام سدگلورد , *رویایی به‌نام سدگلورد ,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه