توقیف 2 خودروی حامل دام غیر مجاز در باخرز

توقیف  2 خودروی حامل دام غیر مجاز در باخرز
2 خودروی وانت حامل 10 راس دام غیر مجاز در محور باخرز- تربت جام توقیف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان باخرز گفت:پیرو هماهنگی صورت گرفته با نیروی انتظامی و اجرای گشتهای مشترک، 2 خودروی وانت حامل 10 راس دام سبک و فاقد مجوز دامپزشکی توقیف شدند که دامهای مذکور از مبدأ شهرستان تربت جام به مقصد شهرستان باخرز حمل شده بودند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز،,

محسن مهرآوران افزود:هر گونه حمل و نقل دام و فرآورده های خام دامی مستلزم دریافت مجوز قرنطینه ای از دامپزشکی می باشد و کلیه افرادی که قصد حمل دام در سطح شهرستان را دارند باید برای گرفتن مجوز حمل به شبکه دامپزشکی شهرستان باخرز مراجعه کنند، در غیر این صورت دامهای بدون مجوز حمل با همکاری نیروی انتظامی توقیف خواهد شد.

,

وی ادامه داد:حمل غیر مجاز دام و فرآورده های خام دامی به گسترش بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام منجر می شود و شبکه دامپزشکی باخرز با هر موردی که سلامت مردم شهرستان را به خطر بیندازد به شدت برخورد خواهد کرد.

,


انتهای پیام/رض

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه