از ابتدای سال جاری صورت گرفت:

تولید بیش از 10هزار تن شیر خام در باخرز

تولید بیش از  10هزار تن شیر خام در باخرز
از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 10 تن شیر خام در شهرستان باخرز تولید، جمع آوری و به کارخانجات لبنیات سطح استان ارسال شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان باخرز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز گفت:شهرستان باخرز با دارا بودن 12 هزار و پانصد رأس دام سنگین جزو شهرستانهای تولید کننده ی شیر خام در استان است که از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 10 تن شیر خام در شهرستان باخرز تولید، جمع آوری و به کارخانجات لبنیات سطح  استان ارسال شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز,

محسن مهرآوران افزود:از 110 تن شیر خام تولیدی در روز، حدود 80 تن به سایر شهرهای استان و 30 تن به کارخانه لبنیات شهرستان باخرز ارسال می شود.

,

وی با اشاره به اینکه شبکه دامپزشکی شهرستان باخرز نظارت دقیقی بر شیر تولیدی در شهرستان دارد گفت:با توجه به وضعیت نابسامان علوفه در منطقه و کاهش آمار دام سنگین، میزان تولید شیر خام کاهش یافته است ولی خوشبختانه نظارت  شبکه دامپزشکی باخرز بر کیفیت شیر استحصالی موجب ارتقا کیفیت آن شده به نحوی که شیر خام تولیدی در شهرستان مورد تقاضای بسیاری از خریداران داخل و خارج استان می باشد.

,


انتهای پیام/رض

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه