رئیس اتاق اصناف جوین:
خرید مردم از بازار شهرهای همجوار مهمترین مشکل کسبه جوین است
رئیس اتاق اصناف جوین گفت: خرید مردم ، شرکت ها، کارخانجات و ادرات جوین از بازهای شهرستان های همجوار ، یکی از مهم ترین مشکلاتی است که کسبه این شهرستان با آن مواجه هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آل نور، حسنعلی عباسی شب گذشته در مراسم بزرگداشت روز اصناف با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی ، اقتصلدی زنده و رو به جلو است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,وی افزود: اقتصاد مقاومتی این نکته را روشن می کند که چگونه می توان در شرایط فشار و تهدید ، رشد اقتصادی را ادامه داده و وضعیت زندگی مردم را بهبود بخشید.
,رئیس اتاق اصناف جوین با اشاره به اینکه مصرف کالای خارجی باعث افزایش بیکاری در کشور می شود، تصریح کرد:هرچه بیشتر کالای داخلی مصرف کنیم ، نیاز بیشتری به تولید داریم و این به معنای حمایت از تولید کننده و افزایش اشتغال است.
,عباسی گفت: بازار ناموس اقتصاد کشور است و اگر بخواهیم با غیرت از اقتصاد دفاع کنیم ، نباید بازارکشورمان را در اختیار بیگانگان قرار دهیم.
,وی در ادامه بیان داشت: اتاق اصناف جوین در سال 1388 و با هفت اتحادیه: خواربارفروشان، خبازان، صوتی و تصویری، تعمیرکاران، آرایشگران و خیاطان، پوشاک و لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات، آغاز به کارکرد.
,عباسی یادآورشد:در حال حاضر اتحادیه درب و پنجره سازان آهنی نیز به تعداد اتحادیه های جوین اضافه شده که در مجموع هشت اتحادیه زیر نظر اتاق اصناف جوین است.
,وی بیان داشت:اتاق اصناف جوین در ابتدا با 800 عضو کار خود را آغاز کرد که در حال حاضر این رقم به 1716 رسیده است.
,رئیس اتاق اصناف جوین در ادامه با مشکلات اصناف شهرستان اشاره کرد و گفت: خرید مردم ، شرکت ها، کارخانجات و ادرات جوین از بازهای شهرستان های همجوار ، یکی از مهم ترین مشکلاتی است که کسبه این شهرستان با آن مواجه هستند.
,عباسی افزود: این کار نه تنها باعث صرف هزینه های اضافی شده، بلکه به اقتصاد شهرستان نیز ضربه می زند.
,وی با بیان اینکه کسبه شهرستان، توان تهیه کالاهای مورد نیاز مردم و نهادهای خصوصی و دولتی را دارند، گفت: ازمردم و مسئولین تقاضا داریم کالاهای مورد نیاز خود را از کسبه شهرستان خریداری کرده و با این کار اقتصاد شهرستان را رونق و بیکاری را کاهش دهند.
,رئیس اتاق اصناف جوین در پایان گفت: صدور 92 فقره پروانه کسب توسط اتحادیه های صنفی، برگزاری گشت مشترک بازرسان اتاق اصناف با ادراه اماکن عمومی و بهداشت، جمع آوری البسه با تصاویر شیطان پرستی، انجام بیش از 2 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی و تشکیل 224 پرونده برای افراد متخلف وپلمپ 9 واحد صنفی فاقد پروانه کسب، از جمله اقدامات اتاق اصناف جوین در سال گذشته است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه