همزمان با شروع هفته اکرام ایتام؛
افتتاح 9 پایگاه اکرام ایتام و محسنین در سراسر استان
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر از افتتاح 9 پایگاه پایگاه ثابت و سیار در هفته اکرام ایتام و محسنین در سراسر استان بوشهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز ؛احمد لطفی در حاشیه افتتاح پایگاه طرح اکرام و ایتام در حسینیه عاشقان ثارالله استان بوشهر، گفت: همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)، هفته اکرام و ایتام از 15 رمضان تا پایان 21 رمضان در سراسر استان در حال برگزاری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ؛,وی افزود: در این ایام برنامه های متنوع و متکثری از طرف کمیته امداد در دستور کار قرار گرفته است، که طرح اکرام ایتام یکی از این طرح های موفق و موثر امداد در طول 15 سال اخیر بوده است.
,لطفی خاطر نشان کرد: طرح اکرام ایتام با رویکرد عملی سیره امام علی (ع) و ایجاد همسبستگی و همدلی آحاد جامعه، در سراسر کشور صورت می گیرد و گروه هدف این طرح فرزندان یتیم وغیره یتیم تحت حمایت کمیته امداد تا سن 18 سال هستند.
,وی با اشاره به اینکه 9 پایگاه ثابت و سیار برای این طرح در سراسر استان بوشهر راه اندازی شده است، گفت:شش پایگاه ثابت این طرح در مکان هایی از جمله، حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر، مصلاهای نمازجمعه، ۹ فاز پارس جنوبی، منطقه نفتی شهردیلم، امام حسن و بهرگان راه اندازی شده است و سه پایگاه دیگر در حالت سیار فعالیت خواهند کرد.
,احمد لطفی با بیان اینکه بیش از 10 هزار فرزند یتیم و غیر یتیم مشمول طرح اکرام کمیته امداد هستند، خاطرنشان کرد: 6 هزارنفر از این فرزندان بدون حامی هستند که انتظار داریم دراین ایام با عنایت مردم و خیران نیکوکار استان، این فرزندان صاحب حامی شوند.
,وی با بیان روش و برنامه کمیته امداد برای همکاری خیرین در این طرح گفت: خیرین بنا به سلیقه و توان مالی خود فرم همکاری را تکمیل می کنند و ماهیانه مبالغی را به عنوان سرانه مشخص بحساب امداد واریز و سپس امداد در کوتاه ترین زمان این مبلغ را در اختیار فرزندان ایتام قرار می دهد.
,لطفی افزود: مبلغی که به عنوان مبلغ پایه طرح اکرام و ایتام در نظر گرفته شد حداقل 300 هزار ریال تا سقف تمکن مالی خیرین است.
,مدیر کمیته امداد استان بوشهر اطعام محرومان در ماه مبارک رمضان را از دیگر برنامه های این نهاد عنوان کرد و اظهار کرد: کار دوم و مهمی که در هفته اکرام و ایتام در امداد صورت می گیرد، اطعام نیازمندان است که این اطعام در قالب سفره های افطار در مساجد و حسینه ها و دیگر مکان های مورد نظر تشکیل می شود.
,لطفی افزود: در کنار بحث اطعام،موضوع تهیه و تامین سبد کالای نیازمندان با عنوان"طرح همیان مولا" در دست اجرا است که تلاش شده کالاهایی را از خیرین دریافت و به عنوان سبد کالا در اختیار نیازمندان قرار دهیم.
,مدیر کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح شفا در این نهاد، گفت: این طرح که مربوط به حمایت از بیماران صعب العلاج است تا کنون بیش از 600 بیمار صعب العلاج را تحت پوشش خود قرار داده است.
,وی افزود: در کنار خدمات بهداشتی و درمانی کمیته امداد به این بیماران، تلاش شده است برای رفع مشکلات آنان از ظرفیت خیرین استان استفاده شود و با توجه به اینکه هزینه های درمانی این عزیزان بسیار بالا است تقاضا داریم مردم و خیران نیکوکار مثل همیشه کمیته امداد را در حمایت از این بیماران یاری رسانند.
,/ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه