مرغ شورای شهر بروجرد یک پا دارد

آینده نگری شورای شهر بروجرد در کوهی از مشکلات/اختلاف در اولویت شهر و شورای شهر

آینده نگری شورای شهر بروجرد در کوهی از مشکلات/اختلاف در اولویت شهر و شورای شهر
با توجه به همه مشکلات شهری اما شورای شهر به آینده فکر می کند و تصمیم دارد با احداث پل غیر همسطح در میدان نواب و دیگر میدانها از بار ترافیک در سالهای آینده جلوگیری کند و این در حالیست که اختلاف زیادی در اولویت های شهری با اولویت های شورای شهر وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد  شورای شهر بروجرد به جای رفع مشکلات شهر بروجرد به آینده و ده ها سال بعد فکر می کند و از هم اکنون دست به کار شده تا مشکلاتی که شاید در آینده رخ دهد را ساماندهی نماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

چند سالی است که شهرداری بروجرد با مشکلات زیادی همراه است ، مشکلاتی که نه تنها تا کنون حل نشده اند بلکه هر روز بر این مشکلات انباشته شده و راه حل برای رفع آنها مشکل تر می شود.
این در حالیست که شهرداری کف پوشها، آسفالت های گاه و بی گاه در کوچه ها، لکه گیری خیابانها، المانهای شهری را دائما بازگو می کند و در میان این همه پروژه هایی که اگر در شهر انجام نشوند هم مشکلی ایجاد نمی شود، مشکلات بزرگتری وجود دارد که اصلا بازگو نمی شوند.
وقتی در اجرای برنامه ها اولویت بندی صورت گیرد ، کارها بهتر و موفق تر پیش می روند اما وقتی طبق اظهار نظر ها و سلیقه های شخصی کار پیش رود قطعا با کم و کاستی هایی روبروست.
اختلاف سلیقه اعضای شورای شهر بروجرد سبب شده تا طی این سالها مشکلی از این نهاد برداشته نشده و می توان گفت مرغ هر یک از اعضای شورای شهر بروجرد یک پا دارد.
یکی از مشکلات بروجرد ترافیک های سنیگن در قسمت های مرکزی شهر است که سالها قرار است برای رفع این مشکل فکری شود اما تا کنون ترافیک بروجرد حل نشده و روز به روز این گره کور و کورتر می شود.
"عباس شمس الدینی" رئیس شورای شهر بروجرد در جلسه شورای فرهنگی عمومی بروجرد گفت: متاسفانه عده ای غیر کارشناسانه بر علیه شورا صحبت هایی می کنند.
وی اضافه کرد: قرار است قرارگاه خاتم در بروجرد برنامه هایی را اجرا کند که از مبلغ 130 میلیاردی 30 درصد را استانداری تقبل کرده و بقیه هزینه از طریق فروش املاک و بودجه عمرانی شهرداری تامین می گردد.
به گفته وی اما گفته می شود به جای کارهایی که قرار انجام شود ساخت بیمارستان و تصفیه خانه باید در اولویت قرار بگیرد اما ساخت بیمارستان در اختیار شورا نیست و تنها شورا می تواند زیر ساختها را فراهم کند.
شمس الدینی اظهار داشت: آزاد سازی حریم امامزاده جعفر(ع) ، ایجاد بازار ساحلی آیت اله بروجردی(ره) ، احداث پل غیر همسطح در میدان نواب و امام(ره) از اولویت ها برای قرارگاه خاتم است.
وی بیان کرد: مهمترین وظایف این نهاد ایجاد کفپوش، راه حل برای رفع مشکلات ترافیک و جمع اوری زباله است .
رئیس شورای شهر بروجرد در پیایان گفت: گوش ما به این حرف ها بدهکار نیست و ما کار خودمان را انجام می دهیمو در میدان نواب و امام(ره) پل غیر همسطح ایجاد خواهد شد.
به گزارش بازتاب بروجرد شمس الدینی برای تکمیل این گزاش در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: شورای شهر بروجرد آینده نگر است و چند سال آینده ترافیکی در میدان نواب ایجاد می شود که پل غیر همسطح می تواند بسیاری از این مشکلات را حل نماید.
براساس این گزارش این در حالیست که هم اکنون در جای جای شهر ترافیک امام مردم را بپریده و شورای شهر از زمان آینده سخن می گوید.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه