همزمان در ماه مبارک رمضان ؛
جمع خوانی قرآن کریم توسط کودکان ونوجوانان رابری/تصاویر
همزمان با ماه مبارک رمضان کودکان و نوجوانان رابری نیز به همت اداره فرهنگ وارشاد اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان ، در جمعی با شکوه در جمع خوانی قران کریم سهیم شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "صبح رابر"، رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی رابردر این جمع خوانی قرآن کریم، گفت:همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به منظور ایجاد زمینه خودسازی معنوی با الهام از کلام الهی و ایجاد روحیه شادابی ونشاط برگرفته از تربیت دینی این مراسم با شکوه معنوی خاصی اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "صبح رابر",

سلاجقه افزود: برای ایجاد جذابیت وحضور پرشور کودکان ونوجوانان در این مراسم از قاریان هم سن وسال خودشان استفاده می شود که خود می تواند زمینه بروز استعدادها و کارهای جمعی را برای آنها فراهم کند.
رئیس کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان رابر نیز گفت: با هدف ترویج و توسعه ارزشهای قرآنی برای کودکان و نوجوانان علاوه بر مراسم جمع خوانی قران در طول ماه مبارک رمضان امسال این مرکز برنامه های آموزشی و هنری مرتبط با ایام الله برگزار می کند که در ماه ضیافت الهی برنامه هایی مانند قصه وداستان گویی قرانی اجرا می شود.
,
, ,
,

صفیه هاتفی گفت : فضاسازی این کانون متناسب با ایام ماه مبارک رمضان با استفاده از آیات و احادیث، معرفی وقایع و ایام ماه مبارک رمضان ومعرفی احادیث از جمله برنامه های اجرایی است که در این مرکز اجرا می شود ومورد استقبال اعضاء قرار گرفته است .
هاتفی گفت: با توجه به اهمیت لیالی قدر و شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) مراسم معنوی همراه با سخنرانی روحانیون در جمع کودکان و نوجوانان ، معرفی شخصیت حضرت علی (ع) ، معرفی وقایع 19و 21 رمضان ، مداحی و سینه زنی به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) برگزار می شود .
,
, ,
, ,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه