مرحله دوم مهار تورم
مدیر گروه اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف با اشاره به دستاورد دولت در خصوص تورم تک رقمی، خواستار سیاستگذاری برای رسیدن به تورم زیر 5 درصدی و پایدار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد، مدیر گروه اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف، با اشاره به دستاورد دولت در خصوص تورم تک رقمی، خواستار سیاستگذاری برای رسیدن به تورم زیر 5 درصدی و پایدار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سیدفرشاد فاطمی گفت: رسیدن به تورم تک رقمی دستاورد بزرگی برای تیم اقتصادی دولت به شمار میآید که همه ارکان نظارتی، قانونگذاری و تصمیمسازی موظف به حفظ آن هستند.
او افزود: تک رقمی شدن تورم، اول کار است و از این پس سیاستگذار بهتر است استراتژی پایدار کردن تورم تکرقمی و هدفگذاری برای رسیدن به تورم زیر پنج درصدی و مطابق با استانداردهای جهانی را در پیش گیرد. فاطمی گفت: مطمئنا با توجه به تک رقمی شدن تورم، فشارهای گوناگونی به دولت وارد خواهد شد تا سیاستهای موسوم به ضد رکود را در پیش گیرد و این احتمال وجود دارد تا برخی گمان کنند که داستان تورم پایان یافته در حالیکه اینگونه نیست و اقتصاد کشور تازه در ریل خود قرار گرفته است.
این اقتصاددان افزود: لازم است تا سیاستگذاران اقتصادی کشور در دور جدید سیاستگذاری های خود، راه رساندن تورم به زیر پنج درصد را بپیمایند و به گونهای برنامهریزی کنند که نرخ تورم به صورت پایدار تک رقمی بماند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه