فرماندار نقده:
مسئولان باید حامی تولید داخلی باشند
فرماندار شهرستان نقده در نشست کمیسیون آرد و نان تأکید کرد که مسئولان باید زمینه ساز تولید داخلی باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر، فرماندار نقده در نشست کمیسیون آرد و نان با تأکید بر اینکه باید مسئولان زمینه ساز تولید و حامی تولید داخلی باشند، خواستار توجه متصدیان به کیفیت نان ها شد و گفت: هر چند برخی نانوایان بهترین نان را تولید و در دسترس مردم قرار می دهند ولی باید این ضعف را قبول کنیم که توجه به نان کم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,مرتضی فرامرزی با ابراز رضایت از بهداشت نانوایی ها خواستار نظارت مکرر به این مورد شد.
,در این نشست همچنین رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت با تبریک فرا رسیدن روز اصناف گزارشی از بازرسی سه ماهه این اداره ارائه داد.
,قربان انوشه گفت: در سه ماه نخست سال جمعا از 576 واحد صنفی و اقتصادی بازرسی شده که از این تعداد 45 واحد با عناوینی چون گرانفروشی، تداخل صنفی، عدم اعلام موجودی، عدم درج قیمت و عدم رعایت مسائل بهداشتی با تشکیل پرونده قضائی به ارزش 642 میلیون تومان جهت صدور حکم نهایی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
,وی با بیان اینکه هر روز حداقل یک اکیپ بازرسی واحدهای صنفی را رصد می کنند گفت: برخورد با واحدهای صنفی که حرمت ماه مبارک رمضان را نگه نمیدارند در اولویت است.
,به گفته رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نقده، هم اکنون چهار واحد نانوایی در سطح شهر نقده اقدام به پخت و ارائه نان سبوس دار می کنند و در صورتی که این طرح با استقبال مردم مواجه شود بر تعداد این نانوائی ها افزوده خواهد شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه