یارانه بگیران محدود می شوند

یارانه بگیران محدود می شوند
با دستور هیات وزیران و مصوبه شورای پول و اعتبار از این پس بانکی‌ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان "اطلاعات ثبت شده این افراد در فرم‌های خوداظهاری" را ملاک پرداخت یا عدم پرداخت تسهیلات قرار می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شبکه خبر، همزمان با نزدیک شدن به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها هیات وزیران آیین‌نامه اجرایی تبصره (۲۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور را بررسی و تصویب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در آئین نامه اجرایی تبصره ۲۱ قانون بودجه دولت صراحتاً محدودیتی را برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان در نظر گرفته و به بانک‌ها و موسسات اعتباری اعلام کرده که "مکلفند بر اساس دستورالعملی که از سوی شورای پول و اعتبار ابلاغ می‌شود، اطلاعات مندرج در کاربرگ(فرم) ثبت‌نام را در ارزیابی توانایی مالی و رتبه سنجی اقتصادی افراد برای پرداخت وام یا سایر تسهیلات لحاظ نمایند".

براین اساس، از این پس بانکداران برای پرداخت تسهیلات به مردم باید در کنار سایر ابزارهای خود از اطلاعات ثبت شده این افراد در فرم های خود اظهاری نیز استفاده کنند و بعد از انجام این مرحله برحسب درآمد درج شده افراد در این فرم‌ها درباره پرداخت تسهیلات به متقاضیان تصمیم گیری کنند.

به این ترتیب، کسانی که به صورت داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف ندهند، نمی توانند از بانک ها وام بگیرند، چراکه بر اساس اعلام دولت، این افراد فقیرند و نمی توانند اقساط وام را پرداخت کنند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه