رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر جهرم خبر داد:

همایش "پیشگیری از اعتیاد" در جهرم برگزار می‌شود

همایش "پیشگیری از اعتیاد" در جهرم برگزار می‌شود
رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر جهرم از برگزاری همایش "پیشگیری از اعتیاد" در روز 5 تیر ماه در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پسین جهرم، علیرضا صحرائیان در جمع خبرنگاران به روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: اجتماعی کردن مبارزه همه جانبه با مواد مخدر یک امری ضروریست که در این راستا فرمانداری ویژه شهرستان جهرم هماهنگی  لازم  با دستگاه های ذیربط به منظور برگزاری همایش بزرگ پیشگیری از اعتیاد انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پسین جهرم,

وی اظهار داشت: همایش بزرگ پیشگیری از اعتیاد پنجم تیر ماه از ساعت 18 تا  20 با حضور ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان، در محل تالار فردوسی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

,

رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان جهرم ضمن تاکید بر اجتماعی کردن امر مبارزه همه جانبه با مواد مخدرو اطلاع‌رسانی در خصوص پدیده شوم اعتیاد برای تنویر افکار عمومی خاطرنشان کرد: نمایشگاه‌های متنوع با موضوع‌های مختلف از جمله آشنایی با مضرات انواع مواد مخدر، پیشگیری و راه‌های مقابله با مواد مخدر در جنب این همایش،برپا خواهد ‌شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه