در نخستین بازارچه خیریه باران در قم؛
جولان نمادهای غربی در بازارچه خیریه باران!+ تصاویر
در نخستین بازارچه خیریه باران در قم که با هدف کمک به تحصیل، درمان، پوشاک و تغذیه کودکان کار و محروم برپا شده بود، بعضا شاهد فروش محصولات فرهنگی با تصاویر غربی بودیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت خبری کریمه، نخستین بازارچه خیریه باران که به همت انجمن خیریه باران قم در مجتمع ناشران استان قم، با هدف کمک به تحصیل، درمان، پوشاک و تغذیه کودکان کار و محروم برپا شده بود به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری کریمه،, سایت خبری کریمه،, سایت خبری کریمه،,اما نکته قابل تامل در این بازارچه خیریه، استفاده برخی غرفه ها از کالاها و اجناسی که دارای تصاویر غربی و بعضا غیر قابل قبول بودند، می باشد!
,به طوری که با حضور در این بازارچه، شاهد فروش محصولات فرهنگی با تصاویر غربی نظیر «باب اسفنجی»، «انگریبرد»، «عروسک تک چشم» (دجال) و غیره بودیم.
,به هر حال، با توجه به اهمیت تولیدات ایرانی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی، انتظار میرفت در چنین بازارچه ای از ورود اجناس چینی، با طرحهایی برگرفته از شخصیتهای غربی جلوگیری می شد.
,علاوه بر این، در غرفه پوشاک نیز شاهد عرضه ساپورت هایی با تصاویر زننده بودیم! تصاویری که به دور از شان این بازارچه و بانوانی که در آن جا حضور داشتند بود.
,البته ناگفته نماند که از تمامی مسئولین و دست اندرکاران برپایی این بازارچه خیریه، نهایت قدردانی و تشکر را به عمل می آوریم که شرایطی را فراهم آورند تا مردم بتوانند در این ماه مبارک، در یک کار خیر شریک باشند.
,اما از این عزیزان انتظار می رفت که با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی به تولیدات داخلی و سبک زندگی اسلامی، از کالاها و اجناسی استفاده می شد که کاملا ایرانی بوده و بویی از غرب و فرهنگ غربی در آن ها وجود نداشت.
,
ارسال دیدگاه