عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
دولت تاکنون موفقیتی در فرهنگ نداشته است/ مسامحه مسئولین عامل ولنگاری فرهنگی
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مسامحه مسئولین فرهنگی را یکی از مهمترین عوامل ولنگاری فرهنگی در جامعه دانست و تاکید کرد: دولت نیز تاکنون در این زمینه هیچ موفقیتی نداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا آیت الله حسن ممدوحی در گفتگو یا طاق نیوز، در خصوص ولنگاری فرهنگی در کشور و دلایل و زمینه های بروز آن گفت: مسامحه مسئولین فرهنگی در این زمینه یکی از مهمترین دلایل رخ دادن ولنگاری فرهنگی در جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,وی افزود: دولت نیز تا کنون در این زمینه هیچ موفقیتی نداشته است و زیاد مسامحه کرده است.
,نماینده اسبق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در خصوص اینکه در این زمینه چه باید کرد؟ نیز گفت: باید مردم و رسانه ها به عنوان نمایندگان مردم از دولت بخواهند و به گونه ای مطالبه کنند که جلوی اتفاقاتی چون تظاهر به بی دینی و بی حجابی گرفته شود.
,وی تشکیل مجالس نامناسب با عنوان مجالس فرهنگی و کنسرت ها را از مظاهر ولنگاری فرهنگی دانست و افزود: ضایعات مربوط به نشر کتاب، تولید نرم افزارهای نامناسب در قالب لوح های فشرده و .... از دیگر مظاهر ولنگاری فرهنگی است که باید جلوی آن گرفته شود.
,آیت الله ممدوحی بر نظارت و کنترل مناسب فضای مجازی به عنوان یکی از بخش های آسیب زننده به فرهنگ و زمینه ساز ولنگاری فرهنگی نیز از سوی مسئولین تاکید کرد و گفت: باید برخی از این فضاهای مجازی فیلتر شود که متاسفانه نمی کنند.
,وی خاطر نشان کرد: کم کاری دولت و قدری هم نا آگاهی برخی از افراد ملت باعث ولنگاری فرهنگی شده و باید برای آن تدبیر شود.
,انتهای پیام/م
انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه