مسئول سازمان جوانان جمعیت هلال احمر سرخه:
ثبت نام طرح اوقات فراغت جمعیت هلال احمر سرخه آغاز شد
مسئول سازمان جوانان جمعیت هلال احمر سرخه با اشاره به آغاز ثبت نام طرح اوقات فراغت این سازمان گفت: جمعیت هلال احمر شهرستان سرخه با تمام توان،فعالیت خود را در جهت غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در تابستان 95 به کارگرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محترم سنگسری در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه، ضمن قبولی طاعات و عبادات روزه داران و شب زنده داران در این روزهای پرخیر و برکت رمضان اظهار داشت: کلاسهای اوقات فراغت با همکاری جمعیت هلال احمر سرخه بعد از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,وی با بیان اینکه هدف از برگزاری کلاسهای اوقات فراغت را ایجاد زمینه همکاری جوانان در انجام فعالیتهای بشر دوستانه و عام المنفعه، جذب و ساماندهی آنها، افزایش سطح اطلاعات عمومی در راستای اهداف جمعیت هلال احمر است افزود:در این طرح کلاسهای متنوعی با رویکرد آموزشی، فرهنگی، امداد وکمکهای اولیه، خدمات داوطلبانه، آمادگی جسمانی، نقاشی برای نونهالان، بافتنی و قلاب دوزی برای بانوان برگزار خواهد شد.
,مسئول سازمان جوانان جمعیت هلال احمر سرخه عنوان کرد:ثبت نام تا بیست تیر ماه ادامه دارد و علاقه مندان می تواند همه روزه از ساعت 8صبح الی 12ظهر با مراجعه به جمعیت هلال احمر شهرستان واقع در میدان امام سرخه در طرح غنی سازی اوقات فراغت شرکت و ثبت نام کنند.
,سنگسری خاطر نشان کرد:طبق برنامه ریزی صورت گرفته تمام کلاسها رایگان است و اعضایی که در کلاسهای امداد و نجات شرکت میکنند به عضویت سازمان درخواهند آمد.
,وی در پایان ابراز امیدواری کرد: طرح غنی سازی اوقات فراغت امور جوانان که با برگزاری کلاسهای هنری، آموزشی، امداد و نجات و ورزشی برنامه ریزی شده مورد استقبال همشریان قرار گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه