محمد شریعتمداری در جمع خبرنگاران:

ثبت درآمد زن و سایر اعضای خانواده در دریافت یارانه‌ها تاثیری ندارد

ثبت درآمد زن و سایر اعضای خانواده در دریافت یارانه‌ها تاثیری ندارد
معاون رئیس‌جمهور گفت:اطلاع از میزان دریافت درآمد همه خانواده صرفا برای جامعه آماری و ثبت اطلاعات خانوارها است؛ این امر در همه جای دنیا مرسوم است و ثبت درآمد زن و سایر اعضای خانواده در دریافت یارانه ها تاثیری ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمد شریعتمداری معاون رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز در نشست استانداران و فرمانداران سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ممکن است کسانی که در هدفمندی یارانه‌ها ثبت‌نام نمی‌کنند به عنوان اقشار توانمند تلقی شوند و از سایر خدمات دولت مثل استفاده از مدارس مردمی در آینده محروم شوند گفت: اصلا اینگونه نیست و ما خط فقری تعیین نکردیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: این در حالی است که طبق قانون دولت مجاز است بگوید آنهایی که مثلا 3 میلیون تومان به بالا درآمد دارند دیگر از این به بعد یارانه دریافت نکنند اما دولت این کار را نکرد.

,

شریعتمداری با تاکید بر اینکه ما اصلا به این معتقد نیستیم که آنهایی که اعلام نیاز به یارانه می‌کنند جزء فقرا هستند و آنهایی که ثبت‌نام نمی‌کنند جزء اغنیا؛ تصریح کرد: ما خط فقری تعیین نکرده‌ایم.

,

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بنزین امسال تک‌نرخی می‌شود یا دو نرخی گفت: این دو دیدگاه است برخی معتقدند تک‌نرخی باشد و برخی معتقدند که دو نرخی باشد اما کارت سوخت‌های شهروندان همچنان معتبر است.

,

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قیمت نهایی بنزین چه زمانی مشخص می‌شود گفت: پس از ثبت‌نام افراد و خوداظهاری آنها که در اواخر فروردین‌ماه است، اعلام می‌شود.

,

شریعتمداری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درآمد همه اعضای خانوار لحاظ گردیده است اما این در حالی است که طبق موازین شرعی حقوق زن به خود او تعلق دارد گفت: ما مداخله در شرع مقدس نداریم و این برای اطلاعات و آمار درآمد خانوار است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه