مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه انصار تایباد:
باید با تدبر و تعقل شب قدر را درک کنیم
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه انصار تایباد گفت: در اسلام و قرآن بسیار به تفکر و تدبر تاکید شده است. عقل را خداوند بعنوان رسول باطنی در وجود انسان قرار داده است. باید با تدبر و تفکر شب قدر را درک نماییم وگرنه مطمئن باشید گمراه خواهیم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حجت الاسلام حسین آماده، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه انصار تایباد، ظهر امروز در مسجد جامع امام جعفر صادق(ع) در جمع عزاداران حضرت امیرالمومنین(ع) عنوان کرد: خیلی ها محضر پیامبر(ص) را درک کردند اما در درک لیله القدر رفوزه شدند و در شب قدر ولی پیامبر(ص) را به شهادت رساندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی افزود: در روایات اسلامی و در قرآن کریم بسیار به تفکر و تدبر تاکید شده است. عقل را خداوند بعنوان رسول باطنی در وجود انسان قرار داده است. مگر این عقل ممیز بین انسان و حیوان و انسانیت و حیوانیت نیست؟ ما باید با تدبر و تفکر شب قدر را درک کنیم وگرنه مطمئن باشید گمراه خواهید شد.
,وی خطاب به محبین امیرالمومنین گفت: اهل بیت(ع) بخاطر اینکه راه را از چاه برای ما نشان دهند، حق جهاد را ادا کردند و ذره ای کم نگذاشتند.
,تلاش و کوشش برای خدمت رسانی به جامعه از اصول پیروان علی(ع) است
, تلاش و کوشش برای خدمت رسانی به جامعه از اصول پیروان علی(ع) است,حجت الاسلام آماده گفت: کسیکه تلاش کند در راه امرار و معاش خود و خانواده اش فضیلت او از مجاهد فی سبیل الله بالاتر است. این روایت این را می رساند که هر کاری که به ما سپردند با تلاش و کوشش باید به نحو احسن انجام دهیم و هر آنچه از دست ما بر می آید برای خدمت رسانی به جامعه انجام دهیم.
,وی در بخش دیگری از سخنانش اظهارکرد: دشمن امروز فهمیده است که با کمرنگ کردن عفت در بین جوامع اسلامی می تواند آنها را براحتی شکست دهد. بانوان گرامی اگر می خواهند شب قدر را درک کنند باید در بحث عفاف و حجاب محکم باشند.
,وی افزود: حضرت علی(ع) فرمودند شما نمی توانید مانند من باشید، اما می توانید با ورع و اجتهاد و عفت در مسیر من حرکت نمایید. چنین افرادی می توانند شب قدر را درک نمایند و در مسیر حضرت علی بن ابیطالب قرار گیرند. ما اگرچه نمی توانیم مانند علی(ع) باشیم اما حداقل می توانیم تلاش کنیم در راه او قدم برداریم.
,در پایان مراسم نیز نماز ظهر و عصر باحضور عزاداران در مسجد جامع اقامه شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه