اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ممانعت بنیاد شهید با تدفین شهید مددخانی

ممانعت بنیاد شهید با تدفین شهید مددخانی
مراسم تدفین پیکر دومین شهید امر به معروف و نهی از منکر سال 1393، شهید مسعود مددخانی به دلیل ممانعت های به عمل آمده از سوی مسئولان بنیاد شهید لغو شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خیبرآنلاین، مراسم تدفین شهید ناهی منکر، مسعود مددخانی که پس از تحمل 19 سال جانبازی روز شنبه در بیمارستان بقیه الله تهران به درجه رفیع شهادت رسیده بود، به جهت ممانعت مسئولان بنیاد شهید نسبت به دفن وی در قطعه شهدا لغو شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


پیگیری های خبرنگار ما از خانواده شهید حکایت از آن دارد که مراسم تشییع این شهید بدون حضور نمایندگانی از بنیاد شهید و دیگر مسئولان و با همراهی اهالی محل، جمعی از بسیجیان و گروه های مختلف امر به معروف و نهی از منکر در محله ستارخان برگزار شد.

در ادامه و پس از انتقال پیکر شهید به بهشت زهرا(س) جهت تدفین، مسئولان بنیاد شهید نسبت به دفن پیکر ایشان در قطعه شهدا ممانعت به عمل آورده و خواستار دفن وی در قسمت دیگری می شوند.
 

,
,
,
,
,
 
,

با اعلام این خبر، خانواده شهید به نشانه اعتراض به تصمیم مسئولان بنیاد شهید از تدفین وی خودداری به عمل آورده اند.

شهید مددخانی به همراه تعدادی دیگر از بسیجیان 19 سال قبل به یک خانه نیمه ساز که تبدیل به مرکز فسادی در غرب تهران شده بود، با حکم قضایی بسیج وارد می شوند که بر اثر ضربه و پرتاب از بالای ساختمان به پایین دچار آسیب دیدگی شدید می شود. شهید مسعود مددخانی طی 19 سال گذشته 4 بار تحت عمل جراحی قرار می گیرد. وی بر اثر جراحات وارد شده به مشکلات نخاعی مبتلا و جانبازی امر به معروف وی نیز صادر شده است.

شنیده های ما حکایت از آن دارد که علیرغم تشکیل پرونده برای وی، قاتل این شهید همچنان متواری است، در حالی که پرونده وی احتمالا مفتوح می باشد.

خانواده شهید مسعود مددخانی از مسئولان بنیاد شهید انتظار دارند تا باتوجه به سوابق پزشکی و اسناد موجود در پرونده این شهید، نسبت به دفن وی در قطعه شهدا موافقت به عمل آید و تا لحظه انتشار این خبر، همسر و دیگر اعضای خانواده اش به صورت کاملا مظلومانه در منزل شهید منتظر نظر و رای نهایی مسئولان مختلف به سر می برند.

* مسئول مرکز روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران: پیگیر ماجرا هستیم

محمد اسفندیاری، مسئول مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیادشهید و امور ایثارگران، در تماس خبرنگار "خیبرآنلاین" با وی پیرامون این ماجرا گفت: ما هنوز به این نتیجه نرسیدیم که ایشان به عنوان جانباز نزد بنیاد شهید پرونده دارد یا خیر و در حال پیگیری این مساله هستیم. برای احراز یک شهید یک شورا تصمیم می گیرد که یکی از اعضای آن شورای 3 نفره، نماینده بنیاد شهید است، اگر در آن شورا شهادت ایشان احراز بشود، ما هم تابع خواهیم بود.

مسئول مرکز روابط عمومی بنیاد شهید افزود: ما باید در ابتدای کار بدانیم که ایشان پرونده جانبازی داشته اند یا خیر، اگر هم داشته اند چند درصد بوده اند. پس از بررسی هایی که در حال انجام هست و با پیگیری هایی که همینک از همسر این شهید داریم، نتایج را طی یک گفتگو به اطلاع همگان خواهیم رساند.

اسفندیاری در پاسخ به خبرنگار ما مبنی بر میزان اثرگذاری درصد جانبازی در تعیین شهیددانستن یک فرد، گفت: درصد جانبازی قطعا اثرگذار است و تنها جانباز 70 درصد به بالا شهید محسوب می شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه