فرمانده نیروی انتظامی استان:
شهید "منوچهر کرمی" جان خود را برای برقراری امنیت کشور هدیه داد
فرمانده نیروی انتظامی استان گفت: : شهید "منوچهر کرمی" سینه خود را سپر گلوله اشرار کرد تا این گلوله به سمت جامعه اصابت نکند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آساره خبر سردار "محمد قنبری" فرمانده نیروی انتظامی استان در حاشیه مراسم تشیع پیکر پاک شهید "منوچهر کرمی گفت: شهید "منوچهر کرمی" یکی از بهترین نیروهای انتظامی استان لرستان بود که سال گذشته برای خدمت به استان خوزستان منتقل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر, سردار "محمد قنبری" فرمانده نیروی انتظامی استان در حاشیه مراسم تشیع پیکر پاک شهید "منوچهر کرمی , گفت: شهید "منوچهر کرمی" یکی از بهترین نیروهای انتظامی استان لرستان بود که سال گذشته برای خدمت به استان خوزستان منتقل شد.,,
وی گفت: از خصوصیات این شهید توانمندی، آگاهی، تقوا و پرهیزگاری این شهید بود که تمام عمر خود را صرف امنیت مردم کرده و به صورت شبانه روزی با تبهکاران مبارزه می کرد.
,,
فرمانده نیروی انتظامی استان شهادت " منوچهر کرمی" را نتیجه تقوا دانست و افزود: این شهید بزرگوار سینه خود را سپر گلوله اشرار کرد تا این گلوله به سمت جامعه اصابت نکند.
,,
قنبری افزود: این شهید جان خود را برای برقراری امنیت در کشور هدیه داد.
,,
فرمانده نیروی انتظامی استان در خصوص نحوه شهادت این شهید نیز گفت: شهید کرمی در منطقه ای به نام شهرک مقداد در شهر بندر امام از توابع شهرستان ماهشهر با اشرار دریگر می شود که یک گلوله به سر وی اصابت می کند و بعد از دو روز در بیمارستان به درجه رفیع شهادت نائل می شود.
,,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه