به بهانه سالروز مبارزه با سلاح های شیمیایی؛
درد تاول و خس خس سینه همچنان در بین سردشتیها
تیر ماه ایامی است که حوادث تلخی رخ داده که هیچگاه از ذهن مردمان این سرزمین پاک نخواهد شد مانند حمله شیمیایی به سردشت، شهادت شهید بهشتی و یاران، حمله به هواپیمای مسافربری ایرباس که نقش امریکا در پشت همه این حوادث کاملا مشهود است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد تاریخ را که ورق می زنی حوادث و وقایع مختلفی در آن به چشم می خورد که هر کدام یادآور خاطراتی تلخ یا شیرین هستند، خاطراتی که با گذشت سالهای سال هنوز هم از یاد نرفته اند و در تاریخ برای همیشه باقی خواهند ماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازتاب بروجرد, تاریخ را که ورق می زنی حوادث و وقایع مختلفی در آن به چشم می خورد که هر کدام یادآور خاطراتی تلخ یا شیرین هستند، خاطراتی که با گذشت سالهای سال هنوز هم از یاد نرفته اند و در تاریخ برای همیشه باقی خواهند ماند.,یکی از این وقایع، جنگ تحمیلی برعلیه ایران بود که صدام با حمایت های کشورهای غرب و با اهداف شوم و پلید را از سال 59 آغاز کرد و هر روز برای رسیدن به اهداف خود برنامه های جدیدی را پیش بینی می کرد که در این میان افراد نظامی و یا غیر نظامی، کودکان و یا افراد بزرگسال فرقی نمی کرد و فقط می خواست به پیروزی برسد.
,با آغاز جنگ تحمیلی جوانان غیور ایران اسلامی وارد میدان جنگ شدند و با تمام توان در برابر دشمن ایستادند و بسیاری از جوانهای این مرز و بوم جان خود را برای دفاع از میهن فدا کرد تا دشمن به اهداف خود نرسد و نتواند ذره ای از این خاک وطن را اشغال نماید.
,

, سالها از جنگ تحمیلی می گذشت و هر روز صدام ناتوان تر از گذشته می شد و در برابر ایستادگی و دفاع غیور مردان ایران اسلامی احساس ضعف می کرد تا اینکه سرانجام به فکر استفاده از سلاح های شیمیایی افتاد و در تاریخ 8 تیرماه سال 66 و با گذشت سالها ازجنگ تحمیلی از این سلاح در منطقه سردشت استفاده کرد.
,استفاده از این سلاح های شیمیایی در منطقه سردشت در حالی بود که کودکان این منطقه شب ها را با هزاران آرزوی کوچک و بزرگ می خوابیدند و تصور نمی کردند که روزی در جنگ تحمیلی که هیچ نقشی ندارند و توان دفاع هم ندارند مورد هدف دشمن قرار بگیرند. در چنین روزی بود که حمله شیمیایی به منطقه سردشت رخ داد و کودکان و مردم بی دفاع زیادی در این حادثه تلخ جان خود را از دست دادند و بسیاری هم مجروح شدند.
,29 سال از آن حادثه تلخ می گذرد و هنوز تاول ها و آثار به جا مانده از این سلاح ها در میان مردمان سردشت دیده می شود، سرفه های پی در پی و نفس هایی که تنگ تر می شوند، تاول هایی که هنوز التیام نیافته و درد می کنند.
,

, تاریخ هیچگاه این حادثه تلخی را که آثار آن با گذشت سالها هنوز در بین مردمان این سرزمین دیده می شود را فرا موش نخواهد کرد و هرگز سکوتی را که همه مجامع در برابر این اقدام صدام داشتند را از یاد نخواهد برد.
,در ادامه سرهنگ "محمد پاپی نژاد" فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد در گفت وگو با بازتاب بروجرد گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از 6 تا 12 تیرماه را به عنوان هفته حقوق بشر آمریکایی نامگذاری نمودند چرا که ترور مقام معظم رهبری، بمباران شیمیایی سردشت، شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یاران و حمله به هواپیمای مسافربری ایرباس ایران از مهمترین وقایع این ایام است.
,وی اضافه کرد: اگر به این حوادث به خوبی نگاه کنیم می بینیم که رهبری به درستی مطلبی فرمود که اگر این مطالب بررسی شود مشاهده می شود که چه جنایایی در این مدت رخ داده است.
,به گفته وی 6 تیر ماه سال 60 ترور رهبری در مسجد ابوذر تهران توسط منافقین بود که مشخص است حامیان منافقین چه کسانی بودند و همچنین حادثه 7 تیر ماه سالروز شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران نمونه دیگری از حوادثی بود که در تیرماه رخ داد.
,سرهنگ پاپی نژاد اظهار داشت: بمباران شیمیایی سردشت و شهادت زیادی از مردم بی گناه این منطقه و مجروح شدن تعدادی زیادی از این مردم و حمله به هواپیمای مسافربری ایرباس ایران و کشته شدن تعدادی از هم وطنان از دیگر وقایع تاریخ هستند که هیچگاه این حوادث از ذهن مردم پاک نخواهد شد.
,وی بیان کرد: نقش آمریکا در پشت همه این حوادث مشاهده می شود و با حمایت از این رفتارها و جنایات، دشمنی خود را به هر روشی نشان می داد و اینها توسط هیچ سازمانی محکوم نشدند. به گفته وی مردم باید بدانند امریکا دشمن ما بوده و هست و هرگز دست از دشمنی با ما بر نمی دارد و در طول این سالها با جنایت ها و توطئه هایی دشمنی خود را ثابت کرده است.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد تصریح کرد: باید حوادث و وقایعی را که در این ایام که آمریکا از طریق ترفندهای مختلفی انجام داده بیشتر بازگو شود تا نقش امریکا و دشمنی او بیشتر نمایان شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه