مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار خبرداد
رهاسازی زنبور تریکوگراما در بیش از 2 هزار هکتار از شالیزارهای جویبار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از آغاز مرحله اول رهاسازی زنبور تریکوگراما در بیش از 2 هزار و 300 هکتار ازشالیزارهای این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جویباران،سلیمان حاتم نژاد با اشاره به آغاز مرحله اول رهاسازی زنبور تریکوگراما در شالیزارهای شهرستان جویبار گفت: در سال زراعی جاری بیش از 2 هزار و 300 هکتار از شالیزارهای این شهرستان با تعداد 23 هزار تریکوکارت تحت پوشش کنترل بیولوژیک قرارگرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با تأکید بر اینکه کنترل بیولوژیک با استفاده از زنبور تریکوگراما بهمنظور جلوگیری از آلودگی زیستمحیطی، مدیریت مصرف بهینه سموم باهدف کاهش مصرف سم و تولید محصول سالم و تقویت عوامل بیولوژیک در طبیعت است افزود: تریکوکارت های تولیدی از محل پرورش حشرات مفید در انسکتاریومها به این مدیریت انتقال و پس از شمارش و نمونهگیری بهمنظور بررسی کیفیت تریکوکارتها به روستاهای تحت پوشش برای توزیع بین کشاورزان ارسال میشود.
گفتنی است در سال جاری شالیزارهای 27 روستای شهرستان جویبار تحت پوشش طرح کنترل بیولوژیک قرار میگیرند.
,
,
,
,
انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه