مراسم سومین شب از لیالی قدر در مسجد جامع بندرترکمن برگزار می شود

مراسم سومین شب از لیالی قدر در مسجد جامع بندرترکمن برگزار می شود
مراسم شب بیست و سوم و احیای شب قدر با حضور عزاداران خاندان عصمت و طهارت در مسجد جامع بندرترکمن برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، دفتر امام جمعه بندرترکمن طی اطلاعیه ای ساعت آیین برگزاری این مراسم معنوی را اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,

این مراسم معنوی ساعت 21/30 پس از اقامه نماز مغرب و عشا آغاز می شود.

,

حجت الاسلام محمدصالح منصوری امام جمعه بندرترکمن با اشاره به آخرین فرصت بندگان در این شب برای بهره گیری از فیوضات این ماه عظیم  گفت: عزاداران اهل بیت در آخرین شب و فرصت باقیمانده از لیالی قدر ضمن غفران و استغفار از درگاه خداوند متعال بهترین درخواست ها را ازخدواند متعال داشته باشند چرا که امشب تمام مقدراتی که در طی دو شب قدر گذشته نوشته و تثبیت شده امضا و رقم خواهد خورد. لذا از تنها فرصت باقیمانده از این لیالی پربرکت نهایت استفاده را باید ببریم.

,

شایان ذکر است این مراسم معنوی تا ساعت 3 بامداد با احیا و برگزاری برنامه های ویژه این شب همراه با مداحی و سخنرانی برگزار می شود.

,

مساجد دیگر شهرستان نیز برنامه های شب احیای قدر را از ساعت 10 شب آغاز خواهند کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه