مدیر کمیته امداد رودسر خبرداد:

اطعام ۲ هزار مددجوی کمیته امداد در لیالی ماه مبارک رمضان

اطعام ۲ هزار مددجوی کمیته امداد در لیالی ماه مبارک رمضان
شامگاه امشب بیش از ۲۰۰ مددجوی کمیته امداد در هتل آپادانای رودسر پای سفره افطاری این نهاد نشستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کمیته امداد شهرستان رودسر در حاشیه مراسم افطاری شب لیالی قدر که در هتل آپادانای رودسر برگزار شد به خبرنگار رودسریها گفت: ۲ هزار خانوار تحت پوشش این نهاد در ماه مبارک رمضان از سفره های ضیافت الهی کمیته امداد در نقاط مختلف شهرستان بهره مند شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسریها ,

 

,

عباس رضوی افزود: ۱۰۰۰ سبد کالا به ارزش ریالی یک میلیارد ریال به خانوارهای تحت پوشش تعلق گرفت و همچنین از این تعداد ۱۵۰ خانوار تحت پوشش بیماری های خاص و صعب العلاج از آن بهره مند گردیدند.

,

 

,

وی با بیان اینکه ۷۲۰۰ خانوار رودسری تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) است از خیرین خواست این نهاد را در راستای کمک به همنوعان یاری رسانند.

,

 

,

مدیر کمیته امداد رودسر خاطرنشان کرد: بمناسبت عیدفطر این نهاد با ایجاد ایستگاه های  زکات فطریه آماده دریافت وجوهات مومنین نمازگزار می باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه