سومین کاروان نور استان سمنان به سرخه رسید
سومین کاروان نور استان سمنان با عنوان سلسله محافل انس و الفت با قرآن کریم به شهرستان سرخه رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام صادق بخشی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه اظهار داشت: محفل انس با قرآن تحت عنوان سلسله محافل با کاروان نور در استان به میزبانی سرخه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,وی خاطرنشان کرد: این محفل انس با قرآن که با حضور قاریان برجسته و مهمانان کشوری و استانی در ایام ماه ضیافت الهی با استقبال کم نظر مردم متدین سرخه در مسجد ولی عصر (عج) این شهرستان بعد از نماز ظهر و عصر امروز برگزار شد.
,رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه خاطرنشان کرد: این کاروان با حضور قاریان بین المللی در طول ماه مبارک در هشت شهر استان سمنان از جمله رمضان مهمان شهرهای گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر، دامغان، میامی و شاهرود خواهد بود که امروز این کاروان با حضور خود در سرخه حال و هوایی معنوی و سراسر نور را به این شهرستان بخشید.
,حجت الاسلام بخشی در ادامه به طرح های سازمان تبلیغات اسلامی در راستای ترویج مفاهیم قرآن و اشاعه فرهنگ دینی و مذهبی بین اقشار مختلف جامعه اشاره کرد و گفت: از ابتدای ماه رمضان این سازمان در تمامی مساجد شهرستان سرخه با برپایی سلسه محافل جزء خوانی در این راستا گام برداشته است تا جوانان هر چه بیشتر با این کتاب آسمانی پیوند یابند.
,وی تأکید کرد: باید هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان و خانواده ها با فرهنگ قرآنی مأنوس شوند تا از دام هایی که دشمنان دین و قرآن و اسلام به واسطه ابزار مختلف گسترانیده اند، در امان باشند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه