معاون استاندار مرکزی:

ساوه نیازمند توسعه حریم شهری است

ساوه نیازمند توسعه حریم شهری است
معاون استاندار مرکزی گفت: شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی نیازمند ارایه ساز و کارهای مناسب برای توسعه حریم شهری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، محمد بهاروند معاون استاندار مرکزی و فرماندارساوه در نخستین کارگروه بازآفرینی شهری با محوریت بازتوانی و بهسازی محلات فرسوده گفت: شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی نیازمند ارایه ساز و کارهای مناسب برای توسعه حریم شهری است.


وی افزود: سکونتگاه های غیر رسمی ساوه نیازمند بسترسازی برای استقرار زیر ساخت ها برای ارایه خدمات بهینه است و باید در این خصوص برنامه ریزی بلند مدتی شود.


بهاروند بیان کرد: دستگاه های خدمات رسان شهری با بررسی دقیق حریم شهری و امکان سنجی مناسب برای ارایه خدمات بهینه به سکونت گاه های غیر رسمی زمینه کاهش بسیاری از ناهنجاری های را فراهم کنند.


وی ادامه داد: برای ساخت و سازهای اصولی در بافت های فرسوده تسهیلاتی توسط دولت پیش بینی شده  است که می تواند مشوقی برای ساخت بناهای مستحکم برای سرمایه گذاران و ساکنان این مناطق شود.


معاون استاندار مرکزی با اشاره به مشکلات فرهنگی اظهار کرد: جهت توانمند سازی ساکنان مناطق حاشیه ای و سکونت گاه های غیررسمی شهر و ایجاد بسترهای آموزشی و فرهنگی برای کاهش ناهنجاری های اجتماعی باید برنامه ریزی شود.


وی با تاکید بر لزوم توسعه خدمات افزود: سکونت گاه های غیر رسمی به دلیل توسعه حاشیه ای و غیر رسمی از ارایه بسیاری خدمات شهری محروم هستند و شهرداری با ارایه مشوق هایی قصد دارد تا سیطره خدمات را به این مناطق گسترش دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

امکان سنجی زیر ساخت های خدماتی ساوه است

کامران جوادی  شهردار ساوه گفت: طرح جامع ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی ساوه به عنوان طرحی ارزشمند باید با همکاری و تعامل دستگاه های مختلف اجرایی شود.


وی ادامه داد: کارشناسی بافت های تاریخی، سکونتگاه های غیر رسمی و بافت های قدیمی شهر ساوه نیازمند امکان سنجی زیر ساخت های خدماتی است که باید در قالب طرح جامع مورد بررسی قرار گیرد.

, امکان سنجی زیر ساخت های خدماتی ساوه است ,
,
,
,
,
,

 

,



انتهای پیام/ک
 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه