به مناسبت لیالی قدر صورت گرفت:
ویزیت رایگان 50 بیمار توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
قائمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و جراح مغز واعصاب ، 50 بیمار را درمسجد امام موسی کاظم معصومیه بیرجند را به مناسبت لیلی قدر بصورت رایگان ویزیت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس، به مناسبت ایام لیالی قدر، در اقدام خداپسندانه دکتر قائمی جراح مغز واعصاب ، 50 بیمار را درمسجد امام موسی کاظم معصومیه بیرجند بصورت رایگان ویزیت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,وی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می باشد ، درطی این یک ماه، 2 بار تعداد 100بیمار را بصورت رایگان ویزیت کرده است.
,همچنین بنا به پیشنهاد هیات امنای مسجد امام موسی کاظم معصومیه مبنی بر دریافت هزینه ویزیت با مبلغی معین در صورت رضایت بیماران به پرداخت آن موافقت شد تا پول جمع آوری شده نیز به عنوان کمک مالی صرف امورات مسجد نظیر توسعه و تکمیل طرح و گسترش ساختمان مسجد شود.
,برنامه ویزیت پزشکان در مسجد با هزینه کمتر از تعرفه های دولتی و مطب ها با استقبال پزشکان عمومی، متخصصان و رضایت بیماران همراه بوده است .
]
ارسال دیدگاه