مدیر آبفار روستایی بروجرد:

7 روستای بروجرد با مشکل کمبود آب مواجه هستند

7 روستای بروجرد با مشکل کمبود آب مواجه هستند
مدیر آبفار روستایی بروجرد گفت: 7 روستای بروجرد با مشکل کمبود آب مواجه هستند که در صورت تامین اعتبار بخشی از مشکلات کم آبی در این روستا برطرف می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد  "عبدالرضا عبدی" مدیر آبفار روستایی بروجرد گفت: خوشبختانه امسال بارندگیهای خوبی خصوصا در فصل بهار وجود داشت اما همچنان برخی از روستاهای بروجرد با مشکل کم آبی روبرو هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: سال گذشته تعداد روستاهایی که با مشکل کم آبی و بی آبی روبرو بودند به 40 روستا رسید اما حفر چاه و اجرای طرح های آبرسانی سبب شد تا بسیاری از روستا مشکل کم آبی نداشته باشند.
به گفته وی در حال حاضر 7 روستای بروجرد با مشکل کم آبی روبرو هستند که در صورت تامین اعتبار مشکلات این روستاها هم حل خواهد شد.
عبدی اظهار داشت: امسال هنوز اعتباری برای اجرای پروژه های آبرسانی روستاها تخصیص داده نشده و همین امر سبب می شود تا برخی از پروژه ها با تاخیر انجام شود.
وی بیان کرد: البته صرفه جویی در ایام تابستان باید مد نظر باشد تا روستاها از کم آبی و یا بی آبی رنج نبرند اما تا کنون تعداد روستاهای درگیر با کم آبی افزایش نیافته است.
مدیر آبفار روستایی بروجرد اظهار داشت: در برخی از موارد تعدادی از این روستا با تانکر آبرسانی می شوند اما مشکلات کم آبی در روستا نسبت به پارسال کاهش یافته است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه