آغازبرنامه های هفته سلامت در سپاه اصلاندوز + عکس

آغازبرنامه های هفته سلامت در سپاه اصلاندوز + عکس
برنامه های هفته سلامت از امروز با موضوع ارتقاء معنویت، افزایش سلامت و امنیت خانواده در سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از  ارس تبار،هفته سلامت از 18 تا 24 فروردین ماه است. به همین مناسبت ظهر امروز با حضور فرماندهی و مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه ناحیه عشایری ، پایوران و سربازان، برنامه ای با موضوع ارتقاء معنویت، افزایش سلامت و امنیت خانواده  به همت بهداری سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز در محل نمازخانه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،,

حجت الاسلام والمسلمین فتحعلی یوسفی در این برنامه به اهمیت بهداشت و سلامت در جامعه و همچنین از دیدگاه اسلام اشاره کرد و گفت:در بخش سلامت لازم است به نیاز های اساسی خانواده ها در برنامه های الویت دار سلامت توجه کرد. 

,

وی بر افزایش توانمندسازی مردم برای افزایش سلامت و امنیت در جامعه تاکید کرد و افزود:امروز به چهار بعد سلامت اعم از روحی، جسمی، اجتماعی و معنوی باید توجه بیشتری شود.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری، همچنین به نقش نماز در افزایش سلامت روانى خانواده ها و تاکید ائمه اطهار (ع) بر اهمیت سلامت تاکیدکرد.

,

 

,

, ,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه